Eveniment-Social

Instruirea personalului pentru Recensământul General Agricol va avea loc în perioada 12 – 23 aprilie, la Iași

Publicat: 07 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Instruirea personalului pentru Recensământul General Agricol va avea loc în perioada 12 - 23 aprilie la Iași
În perioada 10 mai – 31 iulie 2021 se va derula procesul de colectare a datelor pentru Recensământul General Agricol-runda 2020. Scopul RGA-runda 2020 este de a oferi date statistice de calitate pentru fundamentarea politicilor guvernamentale în domeniul agriculturii şi dezvoltării rurale, precum şi pentru Politica Agricolă Comună a UE şi reformelor viitoare promovate la nivel european

În perioada 12 – 23 aprilie 2021 se va derula programul de instruiri pentru personalul recrutat, selectat şi angajat pentru desfăşurarea Recensământului General Agricol, respectiv 106 recenzori șefi, 661 de recenzori și rezervele acestora.

Instruirile se vor desfăşura în 9 centre teritoriale: Iaşi, Paşcani, Hârlău, Târgu Frumos, Răducăneni, Scânteia, Probota, Vlădeni, Ţibăneşti.

Cu acest prilej se vor definitiva contractele de prestări servicii încheiate cu Direcţia de Agricultură Judeţeană Iaşi, se vor preda materialele pentru recensământ (geantă, legitimaţie/ecuson, pix), tabletele electronice cu încărcător şi credenţiale (uşer şi parolă în plic sigilat), se vor semna procesele verbale şi anexele la acestea.
Personalul de recensământ a fost nominalizat, selectat şi testat la propunerea Comisiei Locale RGA.
Recensământul General Agricol pe teren va începe pe data de 10 mai 2021.

Adauga un comentariu