Destinatii turistice

Insulele Bahamas – peisaje fabuloase – FOTO

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Insulele Bahamas  peisaje fabuloase - FOTO
Insulele Bahamas – peisaje fabuloase

Insulele Bahamas – peisaje fabuloase. Bahamas este o tara insulara în Arhipelagul Lucayan. Acest paradis de vacanta deține mai mult de 700 de insule și atoli din Oceanul Atlantic.

În ultimii ani, multe dintre aceste insule din Bahamas au devenit proprietatea privata a starurilor de cinema, a oamenilor de afaceri și a persoanelor înstărite. Cei mai mulți au luat decizia de a cumpără insule în aceasta tara fiind atrași de facilitățile fiscale. Insulele au devenit un adevărat rai pentru iubitorii de scufundări. În apele calde, pestii tropicali pot fi admirați la adâncimi de 40 de metri.

Insulele Bahamas – peisaje fabuloase. Locul perfect pentru o vacanta exotica

Mai exact, arhipelagul este alcătuit din 690 de insule și aproximativ 2400 de recife de corali. Din cei 320.000 de locuitori În insulele Bahamas conviețuiesc aproximativ 320.000 de locuitori. Dintre aceștia, 70% sunt de culoare, 14% albi, 15% mulatri și restul, de 40.000 – 50.000, sunt imigranți ilegali din Haiti.

Clima Insulelor Bahamas este una subtropicala și tropicala, cu soare mai tot timpul anului. Temperaturile medii de aici sunt perfecte pentru vacante în orice perioada din an. Acestea sunt de aproximativ 21°C în ianuarie și 28°C în august. Sportul favorit al localnicilor din Bahams este vânătoarea de balene.

Adauga un comentariu