Local

Întâlnirea exclușilor din PMP, la Iași! Cristian Diaconescu vine să se întâlnească cu scandalagii din partid

Publicat: 07 mai 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Întâlnirea exclușilor din PMP la Iași Cristian Diaconescu vine să se întâlnească cu scandalagii din partid
Excluși din PMP, Cristian Diaconescu și Adrian Acostoaiei, au pus de o nouă întâlnire la Iași

Exclușii din PMP se întâlnesc din nou la Iași. Cristian Diaconescu, fostul președinte al PMP, a venit la Iași, pentru a participa la o ședință ilegală sub sigla partidului, coordonată de consilierul județean Adrian Acostoaiei. La întâlnirea de acum câteva săptămâni, au fost aduși oameni din alte județe pentru a fi la număr

Tentativa de puci din 11 aprilie 2022, pentru preluarea șefiei organizației județene a PMP Iași, ar urma să fie reluată duminică, 8 mai 2022. Consilierul județean Adrian Acostoaiei, ex-PMP, l-a chemat la Iași pe Cristian Diaconescu, fostul președinte al partidului, între timp dat afară din formațiunea politică. Și totuși, cei doi nu au recunoscut excluderea din partid și au creat o organizație paralelă care și-a asumat șefia formațiunii politice. În aceste condiții, Cristian Diaconescu și Adrian Acostoaiei încearcă să atragă de partea lor alte persoane, fără a avea însă și acest drept. La întâlnirea precedentă, au venit persoane din afara județului Iași, tocmai pentru a umple sala.

Exclușii din PMP se reunesc la Iași. Întâlnire la hotelul unui consilier PSD

Acostoaiei a convocat întâlnirea pentru duminică, 8 mai 2022, de la ora 13:00, la Hotel Astoria. Și la această întâlnire ar urma să fie aduse persoane care nu au treabă cu PMP sau care au fost excluse din rândurile partidului. De precizat că discuțiile exclușilor din PMP vor avea loc la hotelul deținut de Cristian Stanciu, patronul FEG și consilier județean PSD. Între Adrian Acostoaiei și Cristian Stanciu sunt strânse legături de afaceri, aceștia fiind parteneri într-o combinație cu terenuri la Pădurea Ciric din Iași.

Aripa Diaconescu a băgat zâzanie în PMP

Deși a fost exclus din PMP după ieșirile din ultima perioadă, Cristian Diaconescu susține în continuare că este lider al partidului. A desemnat o structură de conducere interimară și la Iași, numindu-l pe consilierul județean Adrian Acostoaiei la șefia acesteia. Deși, statutar, Diaconescu nu mai este președinte al PMP, acesta susține contrariul.

Organizația paralelă creată de acesta i-a „exclus” din partid pe cei care au fost numiți în funcții de conducere după congresul extraordinar și și-au arogat șefia formațiunii. Fostul președinte al PMP, Cristian Diaconescu, a negociat cu AUR. În mai multe intervenții, acesta s-a afișat alături de George Simion, președintele formațiunii politice menționate mai sus, ceea ce a dus și la excluderea sa din PMP.

Adrian Acostoaiei își pune averea la adăpost

Pe de altă parte, Adrian Acostoaiei a încercat de mai multe ori să preia filiala PMP Iași. Cunoscut în Iași pentru țepele date partenerilor de afaceri, Adrian Acostoaiei a fost exclus din PMP, urmând a-și pierde și calitatea de consilier județean. Afaceristul Adrian Acostoaiei, consilier județean, a ajuns să fie dator vândut tocmai instituției pe care o reprezintă. Adrian Acostoaiei a fost obligat de instanță să achite circa 10.000 de euro Consiliului Județean Iași, în baza unui contract pe care nu l-a onorat. Urmărit și de alți creditori pentru a nu achita datoriile, Acostoaiei a cerut insolvența propriei firme.

Excluși din PMP, Adrian Acostoaiei și Cristian Diaconescu încearcă să dea un nou puci la Iași, pentru a-și asuma conducerea unui partid pe care nu îl mai reprezintă.

Comentarii
  • Părticipă toți sugaci și tolomaci turnătorului bășinist petrov cu perdeluță care au pierdut cîrnațul petrovist magic pulitic –-șuți bășinescului turnător––

  • Adițule daca stateai in banca ta nu mai ieseau țepele la iveală. Modul în care ai procedat ar trebui să le deschidă ochii tuturor celor din jur să nu se mai înhăiteze nimeni cu tine. Că un om care a procedat așa o dată, nu va ezita să trădeze să să fie josnic din nou, pentru a-și atinge scopurile. Și asta o faci folosindu-te de niște fraieri, gen Dan Ștefan, care scoate castanel din foc pentru tine.
    Deci, aviz amatorilor: luați aminte la tradarea lui Acostoaie și nu-l mai susțineți că va proceda la fel și cu voi.

Adauga un comentariu