Cancan

Ioana Ginghină a pozat nud? Ce spune actrița despre fotografiile în ipostaze provocatoare 

Publicat: 16 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Ginghină a pozat nud Ce spune actrița despre fotografiile în ipostaze provocatoare 
Ioana Ginghină a mărturisit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, însă multă lume se întreabă dacă Ioana Ginghină a pozat nud. S-a remarcat prin rolurile din telenovele și a atras imediat atenția și aprecierea publicului. Ce spune actrița despre fotografiile în ipostaze provocatoare i-a suprins pe mulți.

Ioana Ginghină, apariții în ipostaze nud 

Îndrăgita vedetă a avut o viață demnă de ecranizare. Artista se bucură în prezent de o carieră de succes, dar pe plan personal a trecut prin momente dificile. Puțini sunt cei care știu că frumoasa Ioana Ginghină are un trecut amoros tumultuos și că ascunde mai multe secrete. 

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a trecut prin mai multe căsnicii eșuate, primul mariaj fiind la vârsta de 21 de ani. Ioana Ginghină s-a căsătorit după două săptămâni de relație, mărturisind că a fost influențată de o nebunie de moment.

Ioana Ginghină a provocat controverse în spațiul public după ce a pozat nud în revista „Playboy.” Actrița își asumă acest capitol din viața ei și nu regretă că s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare.

Mai mult decât atât, după divorțul de Alexandru Papadopol, aceasta i-a povestit totul fiicei sale, Ruxandra, explicându-i de ce a acceptat să pozeze în ipostaze incendiare.

Vedeta a povestit în cadrul unui interviu cum a reacționat fiica sa atunci când a aflat de pictorialul nud al mamei ei.

„Ruxandra nu a văzut pozele, dar știe. Când a fost divorțul, eu am ținut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă și să o afecteze.

Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriță, fiind singură în perioada aceea, având 20 și ceva de ani, nu mi s-a părut așa o problemă. Ruxi nu a avut nicio reacție când i-am spus despre pictorial. Vrea să se facă și ea actriță”, a declarat aceasta.

Ce spune îndrăgita actriță despre fotografiile din revista „Playboy”

Ioana Ginghină a vorbit mereu despre trecutul ei și își asumă tot ceea ce a făcut. Cu o carieră de succes în actorie, artista nu regretă faptul că a pozat nud în celebra revistă „Playboy.” Mai mult decât atât, fosta soție a lui Alexandru Papadopol a povestit cu o sinceritate debordantă ce a făcut cu banii câștigați din pictorialul sexy.

„Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia. (…)

A meritat și financiar, dar să știi că ce m-a motivat a fost faptul că făceam seriale. Pe vremea aceea, PR-ul de la PRO TV, care era foarte puternic, mi-a zis: „Dacă tu vei fi cuminte și nu te vei apuca acum, după pictorialul acesta, să ieși cu cutare, să te cuplezi cu fotbaliști, imaginea ta va fi curată și tu nu vei fi, cum ar veni, doar emblema „Iepurașul” Playboy. Tu vei fi o actriță care a pozat și în Playboy.”

Am ținut cont de aceste sfaturi și, într-adevăr, așa a fost. Poate chiar s-a și uitat peste timp că eu am și pozat în Playboy. Efectiv eu am avut niște roluri și am pozat și în Playboy”, a precizat vedeta.

Ioana Ginghină a declarat cu vehemență că în showbiz-ul românesc există câteva prejudecăți legate de pictorialele nud și că publicul are tendința de a eticheta sau de a critica vedetele care au pozat în ipostaze provocatoare. 

„Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează Jennifer Lopez, zice lumea: „Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată și cum arată!” Dacă pozează una de-a nostră: „Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!”

Mi se pare ipocrizia mult prea mare. Ne uităm peste Ocean și e OK, iar la noi nu e OK.”, a  mai precizat actrița. 

Ioana Ginghină nu regretă faptul că a pozat nud și își asumă trecutul tumultuos. În prezent, frumoasa actriță se bucură de succes, având un număr impresionant de admiratori. 

Adauga un comentariu