Cancan ultimă oră

Ioana Ginghină vrea să devină mamă pentru a doua oară, deși vede căsătoria ca pe un job

Publicat: 28 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Ginghină vrea să devină mamă pentru a doua oară deși vede căsătoria ca pe un job
Ioana Ginghină a mărturisit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Ioana Ginghină trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de logodnicul ei, Cristi Pitulice. Actrița a fost cerută în căsătorie de Cristi Pitulice încă din primăvara anului trecut, însă cei doi nu se grăbesc să facă marele pas.

Ioana Ginghină își dorește să devină mamă

Ioana Ginghină a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Actrița a declarat că este pregătită de foarte mult timp pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil.

”Eu să știi că întreb omul: ”Vrei copil? Că nu rămân așa gravidă…”. Da, îmi mai doresc un copil. Eu aveam undă verde dintotdeauna! În fiecare an îmi fac analizele necesare unei femei pe care ar trebui să și le facă în fiecare an. Am constatat și anul acesta că am fost foarte bine la analize și în continuare am aflat că suntem ok.

Eram pregătită dintotdeauna! Și cu orice bărbat… Îmi doresc un copil! Mi-l doresc pe al doilea. Ideal este să își dorească și tatăl. Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil. Nu este vorba că sunt pregătită acum, astăzi sau de ieri. Sunt pregătită de mult timp”, a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

Ioana Ginghină vede căsătoria ca pe un job

Ioana Ginghină a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că logodnicul ei se înțelege foarte bine cu fetița ei, iar cei doi au o relație foarte apropiată. Actrița a declarat că vede căsătoria ca pe job, care ar putea să nu țină toată viața.

”Nu credeam că o să găsesc un astfel de om ( n.r. Cristi). Nu credeam! Eu credeam că o să găsesc un om care o să țină le copilul meu, care o să-l placă, dar nu să aibă răbdare mai multă decât am eu, care sunt o mamă cu răbdare! În viața unei femei se întâmplă mult mai multe decât că te măriți. Treaba cu copilul este foarte importantă, dar cu măritatul nu este.

Căsătoria este ca un job la care tu ai semnat că o să tragi cât poți ca să fie bine pentru job-ul respectiv! S-ar putea să nu țină toată viața. Sunt unii care se angajează și de acolo ies la pensie și unii care schimbă job-urile ca pe șosete. Sunt unii care schimbă de două-trei ori pe viață job-ul”, a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Adauga un comentariu