Cancan

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a făcut senzație pe covorul roșu, la Cannes. Rochia ei a atras toate privirile

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana soția lui Ilie Năstase a făcut senzație pe covorul roșu la Cannes. Rochia ei a atras toate privirile
La Cannes, Ilie Năstase a fost flancat în permanență de două persoane importante din viața lui: prietenul Ion Țiriac și soția Ioana

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a făcut senzație, pe covorul roșu, la Cannes, unde a avut loc o proiecție specială dedicată filmului „Nasty”. Fostul mare tenismen a fost flancat, în afară de partenera lui de viață, de prietenul său Ion Țiriac. Ioana Năstase a atras toate privirile cu ținuta aleasă special pentru acest eveniment.

Ilie Năstase, ovaționat minute în șir la Festivalul de Film de la Cannes. Filmul despre cariera lui a atras cronici și reacții pozitive, iar prezența echipei pe covorul roșu nu a putut trece neobservată. La Cannes, Ilie Năstase a fost flancat în permanență de două persoane importante din viața lui: prietenul Ion Țiriac și soția Ioana Năstase.

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a făcut senzație pe covorul roșu, la Cannes

Ilie Năstase și echipa filmului „Nasty”, documentarul despre viaţa şi cariera lui, au atras laude și priviri admirative la Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula a avut parte de o proiecție specială, chiar dacă nu s-a aflat în competiția oficială a prestigiosului festival.

Pe covorul roșu de pe Croazetă au pășit legendele Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Boris Becker, Henri Leconte, Mansour Bahrami, dar şi Virginia Ruzici, Tudor Giurgiu şi Cosmin Hodor. Nu a lipsit nici Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, care a purtat o rochie ivoire, din mătase, o pereche de pantofi cu platformă și toc înalt, accesorizați cu o geantă plic verde smarald.

Cu un decolteu abisal și o crăpătură adâncă pe picior, Ioana a defilat cu încredere pe covorul roșu. „Felicitări, dragă Ilie! Sper ca mi-am îndeplinit și ultima misiune cu bine!”, a scris Ioana, pe Facebook.

Tudor Giurgiu: „Ilie a fost eroul serii”

„Aseară a fost de vis! O seară de care o să ne amintim toată viaţa. Dedicată «singurului film românesc care nu e în competiţia oficială a festivalului», ca să parafrazez o expresie la modă, dar care a făcut istorie! Cu emoţii multe, sală plină care a aplaudat minute în şir în picioare, Thierry Fremaux (delegatul general al festivalului) vorbind elogios despre film şi eroii săi.

Cu străini din toate generaţiile (mulţi necunoscători de tenis) care au venit să ne strângă mâna şi să ne spună cât de mult le-a plăcut Nasty. Ilie a fost eroul serii, cum era şi normal, cu ochii aproape în lacrimi. Alături de el, Ion Ţiriac, Virginia Ruzici, Henri Leconte, Boris Becker, Mansour Bahrami, Andrea Gaudenzi (preşedintele ATP). A urmat un party epic la Plage Magnum, terminat la 2.00, unde «Globetrotter lover» a fost in powerplay”, a scris Tudor Giurgiu, cu entuziasm, pe rețelele de socializare.

 

Adauga un comentariu