Cancan

Ioana, soţia lui Ilie Năstase, despre dieta pe care o ţine: ”Fac foamea! Dacă vă spun ce mănânc, muriţi de râs!”

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana soţia lui Ilie Năstase despre dieta pe care o ţine Fac foamea Dacă vă spun ce mănânc muriţi de râs
Ioana, soţia lui Ilie Năstase, a vorbit despre dieta pe care o ţine. Ea a recunoscut că pentru a arăta bine, de multe ori este nevoită să facă foamea

Ioana, soţia lui Ilie Năstase, a vorbit recent în cadrul unui interviu despre dieta pe care o ţine. Ea a recunoscut că pentru a arăta bine, de multe ori este nevoită să facă foamea. O dată a ajuns chiar la spital, după o dietă draconică.

Ioana Năstase, soţia fostului mare tenismen, are o siluetă perfectă, în ciuda faptului că a bifat deja 45 de primăveri. Care este secretul femeii care anul acesta şi-a unit destinele cu Ilie Năstase? Chiar ea le-a divulgat, într-un scurt interviu.

Ioana, soţia lui Ilie Năstase, despre dieta pe care o ţine

Recent, într-un scurt interviu soţia lui Năstase a vorbit despre dieta draconică pe care o tinede mai mulţi ani. Ce sacrificii face Ioana Năstase pentru că la cei 45 de ani pe care-i are să-şi controleze greutatea şi să arate impecabil? O dată a ajuns chiar la spital, după o dietă draconică! Şi are doar o singură operaţie estetică, la nivelul bustului. Are cuvântul doamna Năstase.

„Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă menţin. Pe la 43 de ani am făcut ulcer perforat şi am fost operată de urgenţă. Fac foamea în continuare, deşi am antecedente”, a spus Ioana, pentru Click.

Ioana Năstase: ”Fac foamea! Dacă vă spun ce mănânc, muriţi de râs!”

Soţia lui Ilie Năstase avea să dezvăluie şi care este meniul ei zilnic, un meniu pe care puţini s-ar încumeta să-l urmeze.

”Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeţi de muriţi. Am meniul meu de foame, ca să zic aşa. Dimineaţa beau un litru de apă şi o cafea cu lapte. După-amiaza mănânc ori mămăliga cu brânză şi smântână, ori peste sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct şi 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceţi ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajută foarte mult. Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineaţă «Băi, ai o piele şi o carne tare pe tine, că una de 20 de ani»!, şi asta datorită masajelor. Nu am operaţii, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni şi saloane de înfrumuseţare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a povestit Ioana Năstase.

De asemena, ea spune că odihna este foarte importantă pentru ea.

„Am 59 de kg la 1,70 metri înălţime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măşti naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopţile”, a mai spus Ioana.

Ioana Simion a vorbit despre situaţia financiară a lui Ilie Năstase

Ioana Simion a făcut declaraţii după ce s-a spus că soţul său, Ilie Năstase, ar fi vândut vila ca să-i cumpere o maşină de lux.

În luna septembrie, Ioana Simion a primit un cadou în avans cu ocazia zilei sale de naştere. Ilie Năstase, soţul său, i-a cumpărat o maşină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la renumită firma Bentley – Continental GT Sport, cu două uşi. S-a spus că Ilie Năstase şi-ar fi vândut casă ca să-i cumpere consoartei sale maşina de lux. Ioana Simion a ţinut să lămurească situaţia.

„Sub nicio formă nu este adevărat ce scrie în presă. Nu are legătură maşina cu vânzarea casei. Maşina a fost cadou de ziua mea. Chiar am rămas şi eu surprinsă când am citit. Avem unde să stăm când venim în Capitala”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Adauga un comentariu