Sport

Ion Țiriac face anunțul momentului: „E absolut logic și normal ca Simona Halep să spună: „Până aici e, mi-a ajuns!”

Publicat: 20 feb. 2020

Simona Halep și-a propus obiective importante și în 2020, printre care o medalie olimpică la Jocurile de la Tokyo, dar și o nouă coroană de Grand Slam, după cele cucerite la Roland Garros și Wimbledon până acum.
Mentorul său, Ion Țiriac, crede însă că se apropie momentul retragerii pentru marea campioană și exclude o carieră cu longevitatea Serenei Williams și a lui Roger Federer.

„Nu poți s-o compari pe Simona cu Serena sau cu Federer, care e cel mai bun jucător din toate timpurile. Simona, la vârsta de 29 de ani, e o jucătoare matură, foarte tânără, dar e absolut logic și normal să spună că până aici e, mi-a ajuns. E femeie și își dorește copii. Darurile pe care Simona le-a făcut poporului român rămân în istorie”, a spus Țiriac.

Declarații impresionante la adresa româncei

Simona Halep a debutat ieri la Dubai contra revelației de la Australian Open, Ons Jabeur. Jucătoarea din Tunisia nu s-a ferit de declarații impresionante despre campioana de la Wimbledon, pe care o consideră o reală sursă de inspirație pentru noul val de jucătoare.

„Sper că o să avem un meci bun. Simona este o sursă de inspirație pentru multe jucătoare și sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi avea atitudinea potrivită, mentalitatea corectă și că voi reuși să câștig”, a spus Jabeur la conferința de presă.

„Mă aștept la un meci greu, știu că primul meci tot timpul e greu în timpul unui turneu”, a spus Simona Halep înainte de debutul la Dubai.

Adauga un comentariu