Cancan

Ioniță de la Clejani și-a surprins plăcut soția. Ce reacție a avut Viorica

Publicat: 28 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioniță de la Clejani și-a surprins plăcut soția. Ce reacție a avut Viorica
Ioniță și Viorica de la Clejani formează un cuplu frumos atât pe scenă, cât și în afara ei

Recent, celebrul lăutar Ioniță de la Clejani și-a surprins plăcut soția, venind acasă cu un impresionant buchet de flori roz. Viorica a ținut să împărtășească frumosul moment cu fanii săi de pe rețelele de socializare. În altă ordine de idei, Ioniță de la Clejani povestea că a remarcat-o pe Viorica de când avea 14 ani.

Ioniță și Viorica de la Clejani fac un cuplu perfect atât pe scenă, cât și în afara ei, de mai bine de 30 de ani. Au împreună doi copii, pe Marga și Fulgy, și o carieră de succes. Puțini sunt însă cei care știu cum s-au cunoscut aceștia, prima dată întâlnindu-se când Viorica avea doar 14 ani.

Ioniță de la Clejani și-a surprins plăcut soția

Veselia și cântecul sunt la cote maxime de fiecare dată în familia de la Clejani. Astfel că Viorica nu ezită să împartă toate aceste momente cu urmăritorii săi. Recent, Ioniță de la Clejani a venit acasă cu un buchet de flori și a ținut să filmeze momentul.

Plăcut impresionată, artista a cântat și versurile modificate ale unei cunsocute melodii, atunci când și-a văzut soțul acasă cu surpriza. Celebrul lăutar a venit la soția sa cu un buchet de flori roz și i-a filmat reacția. În replică, dedicația soției a fost neașteptată, dar totuși a bătut anumite apropouri.

„Florile tale, n-au nicio culoare. Mi le aduci când te simți vinovat, de parcă dorm cu florile în pat. Florile tale, ele au valoare. Ioniță să trăiască, pe Viorica să o plătească”, a cântat Viorica de la Clejani într-un videoclip pe Tik-Tok.

 

@vioricadelaclejani_ Iubesc florile, insa as fi vrut o bijuterie😄 de la dl Manole😃 #fyp #vioricadelaclejani ♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI

„Iubesc florile, însă aș fi vrut o bijuterie de la domnul Manole”, a adăugat mai apoi Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, despre oameni și animale de companie

Viorica de la Clejani are mereu grijă la oamenii cu care se înconjoară și a devenit mult mai discretă în ultima vreme, în relațiile cu cei de lângă ea. În timp ce stătea pe TikTok, Viorica de la Clejani a găsit un vidoclip în care o doamnă se declara iubitoare de animale, însă a mai spus că nu le-ar primi niciodată în locuință. Viorica de la Clejani a dezvăluit despre cum îngrijește ea animalele și cum nu ar primi, de fapt, oamenii în casă.

„Stăteam eu așa și dădeam scroll pe TikTok și am văzut o doamnă care spunea: «Iubesc animalele, dar nu aș putea să-l primesc niciodată în casă, să dorm cu el în pat». Doamnă, oamenii sunt cei mai mari purtători de viruși. Câinii mei sunt deparazitați, vitaminizați, mă las pe mine și am grijă de ei. Spălați, toaletați. Eu nu aș primi oameni în casă, mai bine primesc animale”, a replicat Viorica de la Clejani.

Adauga un comentariu