Cultural

Viorica de la Clejani a trecut prin momente grele, după ce a aflat că suferă de o boală cu care se confruntă foarte mulți oameni. Ce diagnostic a primit artista

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Viorica de la Clejani a trecut prin momente grele după ce a aflat că suferă de o boală cu care se confruntă foarte mulți oameni. Ce diagnostic a primit artista
Viorica de la Clejani are diabet

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai iubite artiste de muzică de petrecere. Artista împreună cu soțul său, Ioniță, sunt foarte căutați la diferite evenimente atât în țară, cât și în străinătate.

Recent, vedeta a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit, după ce a avut câteva probleme de sănătate.

De ce boală suferă Viorica de la Clejani

Problemele de sănătate nu au ocolit-o nici pe Viorica de la Clejani. Artista a avut o perioadă în care nu s-a simțit foarte bine și acuza dureri de ficat. În urma acestora, vedeta a decis să meargă la medic pentru a vedea despre ce este vorba.

Din păcate, verdictul doctorului nu a fost tocmai bun, deoarece aceasta a aflat că suferă de diabet și a fost nevoită să își schimbe stilul de viață și să renunțe la zahăr.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede.

Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Cântăreața a stat patru ore în operație, în cabinetul stomatologic

Se pare că perioada grea a vedetei  nu s-a încheiat odată cu aflarea diagnosticului, ci a continuat cu cinci intervenții stomatologice pe care aceasta a trebuit să le facă. Cântăreața  a mărturisit că a trebuit să facă două adiții la os și cinci implanturi, dar și că a stat timp de patru ore în operație în cabinetul stomatologic.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operația. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți”, a mai susținut aceasta.

Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy și a făcut o nouă cucerire

La scurt timp după ce Bia Khalifa s-a despărțit de Fulgy, blondina pare să fi făcut o nouă cucerire, însă nu este vorba de un bărbat. Starleta s-a filmat în timp ce se săruta cu „iubita” ei, de Valentines Day, lăsând să se înțeleagă că băiatul Clejanilor e istorie. De cealaltă parte, și Fulgy s-a afișat zilele trecute cu o femeie misterioasă, arătând că este un mare cuceritor.

După ce au făcut furori în showbiz cu povestea lor de iubire și au pozat în cel mai proaspăt cuplu, Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani au dat uitării relația lor! Blondina s-a afișat de Ziua Îndrăgostiților cu noua ei cucerire, însă spre uimirea tuturor nu este vorba de un bărbat, ci de o femeie.

Comentarii
Adauga un comentariu