Local

Ionuț Dolănescu a furat o mașină și a distrus 5 autoturisme parcate! Nu avea permis de conducere și nici nu este vedeta cunoscută în toată țara!

Publicat: 14 sept. 2020
bărbat aretat
Ionuț Dolănescu, un tânăr din comuna ieșeană Răducăneni, a furat o mașină și a distrus 5 autoturisme parcate

Ionuț Dolănescu, un tânăr din comuna ieșeană Răducăneni, a furat o mașină și a distrus 5 autoturisme parcate. Tânărul este bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ionuț Dolănescu a furat o mașină și a distrus 5 autoturisme parcate

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au identificat un tânăr de 24 de ani, din comuna Răducăneni bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 21 iunie a.c. acesta ar fi sustras de pe raza municipiului Iaşi un autoturism pe care l-ar fi condus, acroşând alte cinci autoturisme parcate, iar ulterior l-ar fi abandonat pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 septembrie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Șmecherul care a pus poliția la punct pe Facebook a fost pus pe burtă de mascați în weekend

Nicușor Moldovanu sau Johny Chass, așa cum se autointitulează un individ din Hârlău, a fost ridicat de polițiști. El este acuzat de proxenetism după ce anchetatorii au aflat că și-a trimis iubita în Elveția să se prostitueze. În weekend, oamenii legii au făcut o percheziție domiciliară, iar individul a fost arestat pentru 30 de zile

Nicușor Moldovanu sau Johny Chass, așa cum s-a autointitulat, a fost vizitat de poliție în weekend. Individul, de loc din Hârlău, a intrat în vizorul autorităților după ce în primăvara acestui an a amenințat pe Facebook mai mulți polițiști. Atunci a fost ridicat de anchetatori și a fost reținut, însă a scăpat rapid din spatele gratiilor. În weekend, mascații s-au întors la locuința individului și au efectuat o percheziție.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC), sub coordonearea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. În cadrul cercetărilor a fost efectuată o percheziție domiciliară. De asemenea, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 38 de ani bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sâmbătă după-amiază, judecătorii au admis cererea procurorilor.

„Instanța admite propunerea formulată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Dispune arestarea preventivă a lui Nicușor Moldovanu (fost Stănescu)”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către individ. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă în zilele următoare ce se va întâmpla cu Nicușor Moldovanu, respectiv dacă acesta va fi cercetat în stare de arest sau în libertate.

Cine este Nicușor Moldovanu sau Johny Chass?

Nicușor Moldovanu sau Johny Chass, așa cum se autointitulează un individ cu apucături „mafiote” la nivel de Hârlău, a fost vizitat de mascați în primăvară. În vârstă de 28 de ani, se laudă cu 1,80 m înălțime și 110 kilograme. Folosește un Mercedes vechi, dar decapotabil, iar de profesie este „șmecher”. Prin Hârlău, Johny spune în gura mare că e țigan și se mândrește cu asta. De înțeles până la un moment dat. Peste noapte, Nicușor a declarat însă război Poliției. Motivul? Este foarte simplu. Șmecheria nu se pupă deloc cu respectarea legii, iar un șmecher adevărat trebuie să aibă de-a face neapărat cu Poliția. Trecând peste toate aceste aspecte, în rândurile de mai jos, reporterii BZI vă vor relata cum a ajuns Nicușor să se trezească ieri-dimineață cu mascații pe cap.

Totul avea să înceapă pe data de 7 aprilie la Hârlău. Atunci, Nicușor a ieșit din casă și a mers către o stație Peco să-și cumpere țigări. Cum un șmecher adevărat nu avea nevoie de declarație pe proprie răspundere în acea perioadă, Nicușor s-a gândit să aplice regulile nescrise ale șmecheriei. A intrat în Peco, și-a cumpărat țigări, dar când a ieșit, a fost așteptat de un echipaj de poliție care verifica dacă cetățenii respectă legislația în vigoare. Scos din sărite de faptul că oamenii legii și-au permis să-l ia la întrebări, Nicușor le-a spus că nu are declarație și i-a „rugat” pe polițiști pe un ton deloc pașnic să-l amendeze.

Adauga un comentariu