National

Ionuț Dolănescu, reacție dură după ce fratele său a scos la vânzare casa primită drept moștenire: „Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine”

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Dolănescu reacție dură după ce fratele său a scos la vânzare casa primită drept moștenire Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine
Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu

După ce fratele său a luat decizia de a vinde casa primită drept moștenire, Ionuț Dolănescu a avut o reacție dură. Acesta a precizat că nu este supărat, însă afirmă că a achitat o sumă usturătoare de 100.000 de euro, plătindu-și dreptul de a sta în casa părintească.

Dragoș Dolănescu a scos la vânzare casa din Sinaia, pentru care s-a luptat în instanță cu Ionuț. Imobilul costă 500.000 de euro. Ionuț Dolănescu a reacționat imediat, spunând că fratele lui ar trebui să aibă mai mult respect pentru el, dat fiind că este „fratele mai mare”.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a declarat Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

Dragoș Dolănescu vinde casa primită drept moștenire cu 500.000 de euro

În anul 2017, Dragoș Dolănescu a intrat în posesia vilei din Sinaia. Cu toate că acesta nu se confruntă cu probleme financiare, susține că recondiționarea imobilului ar fi o investiție enormă. Astfel, a decis să o scoată la vânzare în schimbul sumei de 500.000 de euro.

„Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Adauga un comentariu