Cancan ultimă oră

Ionuț, Prințul Banatului, prins drogat la volan. Manelistul a fost dus la spital

Publicat: 12 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Prințul Banatului prins drogat la volan. Manelistul a fost dus la spital
Ionuț, Prințul Banatului a fost prins sâmbătă seara de polițiștii de la Secția 4 Timișoara

Ionuț Zaharia, cunoscut ca Ionuț, Prințul Banatului (33 de ani) a fost găsit drogat la volan, în timpul unei razii din Timișoara. Mașina pe care o conducea după ce a consumat cocaină nu era nici măcar înmatriculată.

Ionuț, Prințul Banatului a fost prins sâmbătă seara de polițiștii de la Secția 4 Timișoara. Oamenii legii l-au oprit pentru o razie și l-au testat, pentru a putea vedea dacă a consumat alcool sau substanțe interzise. Cu această ocazie, au constatat faptul că manelistul conducea o mașină care nici măcar nu era înmatriculată.

„La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 21:55, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit în trafic pe Calea Torontalului din Timişoara, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea auto neînmatriculat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean din Timiș.

Ionuț, Prințul Banatului, pozitiv la cocaină! De ce l-au dus polițiștii la spital

În momentul în care a fost prins, Ionț, Prințul Banatului, a devenit agitat și a fost dus la secția de poliție. Când a fost testat, a ieșit pozitiv pentru consumul de cocaină. Ca urmare, oamenii legii l-au dus la spital pentru a-i recolta mai multe probe. Prin analizele de laborator se va demonstra dacă mai consumase și alte substanțe halucinogene interzise, înainte de a se urca la volan.

 „Bărbatul a devenit agitat, fiind imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei unde a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat valoare pozitivă la cocaină, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, transmite IPJ Timiş.

Adauga un comentariu