Actualitate

Irina Loghin este în doliu după ce și-a pierdut o soră. Artista trece prin clipe grele

Publicat: 05 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Loghin este în doliu după ce și-a pierdut o soră. Artista trece prin clipe grele
Pentru Irina Loghin, anul 2023 a început trist deoarece și-a pierdut o soră

Îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin este în doliu după ce o soră de-ale ei a murit acum, la început de an. Interpreta de muzică populară a fost penultima născută într-o familie cu șase copii. De menționat că pentru Irina Loghin urmează o perioadă agitată, deoarece urmează și botezul unei nepoate.

Irina Loghin este una dintre cele mai longevive și îndrăgite artiste populare din România. Muzica ei este ascultată de foarte mulți oameni, iar multe dintre melodiile cântăreței vor dăinui pentru totdeauna în sufletul publicului. Ajunsă la vârsta de 83 de ani, Irina Loghin arată foarte bine și se menține într-o formă de zile mari.

Irina Loghin este în doliu după ce și-a pierdut o soră

Petnru Irina Loghin, anul 2023 a început cum nu se poate mai trist. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a aflat că una dintre surorile sale s-a stins din viață. Cunoscută drept „regina muzicii populare”, aceasta s-a născut într-o familie cu șase copii, ea fiind penultima la părinți. După ea s-a născut fratele ei, Nicolae. Amintim că în urmă cu 5 ani, artista a mai pierdut-o pe una dintre surorile ei mai mari, care era paralizată la pat.

Acum, Irina Loghin este în doliu la început de an, după ce o altă soră a ei a murit. Irina Loghin și-a iubit nespus sora, mai ales că aceasta a avut grijă de toți frații, 6 la număr. În anul 2016, artista și-a mai condus pe ultimul drum o altă soră, cea mai mare și care era imobilizată la pat.

Așadar, solista de muzică populară urmează să aibă o perioadă destul de agitată. Și aceasta deoarece după înmormântarea sorei va urma botezul nepoatei sale, venită pe lume de curând.

Irina Loghin se pregătește de botezul nepoatei sale

Chiar dacă acum trece printr-un deces dureros, Irina Loghin vrea să se bucure de botezul nepoatei ei, născută de fiica sa, Irinuca. Cântăreața în vârstă de 83 de ani și-a dorit de multă vreme să fie bunică.

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: «Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta.

Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc».

Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a declarat Irina Loghin.

Fiica artistei, Irinuca Loghin, a devenit mamă pentru prima oară în luna septembrie. Micuța a primit numele Ana, iar pentru a o aduce pe lume, Irinuca și soțul ei, Bogdan Barbu, au urmat un tratament medical.

Adauga un comentariu