Cancan ultimă oră

Irina Loghin, infectată și ea cu COVID-19? Celebra cântăreață de muzică populară a fost internată la Matei Balș

Publicat: 29 aug. 2020

După ce soțul și fiul său au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, Irina Loghin a fost și ea internată în spital. Mai exact, celebra cântăreață a fost internată la Matei Balș, secția de Boli Infecțioasse.

Irina Loghin a fost și ea internată în spital, la Matei Balș, la scurt timp după ce soțul și fiul său au fost aduși pe mâinile medicilor. De pe patul de spital, marea doamnă a muzicii populare românești a făcut primele declarații și a mărturisit că așteaptă rezultatul testului COVID-19, pentru a vedea dacă este și ea infectată cu virusul.

Irina Loghin a mărturisit public în ce stare se află soțul ei și care au fost pașii pe care i-a urmat partenerul său de viață, dar și însăși artista.

„Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie” a spus Irina Loghin, la România TV.
Irina Loghin, declarații dureroase de pe patul de spital

Aflată pe patul de spital, Irina Loghin susține că nu îi place deloc această situație și că de-abia suportă să stea internată.

„Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Adauga un comentariu