Actualitate

Irina Loghin, petrecere superbă pentru nepoata ei, care a împlinit un an. Ce a ales micuța de pe tavă

Publicat: 04 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Loghin petrecere superbă pentru nepoata ei care a împlinit un an. Ce a ales micuța de pe tavă
Ana Alexandra, unica nepoată a Irinei Loghin, a împlinit un an

Interpreta de muzică populară Irina Loghin a organizat o petrecere superbă pentru Ana Alexandra, nepoata ei, care a împlinit un an. Fetița a venit târziu în viața ei, însă acum artista se simte cu adevărat împlinită. În plus, Irina Loghin mai are un motiv de bucurie deoarece nepoțica ei a dat semne că i-ar putea moșteni talentul.

Ajunsă la frumoasa vârstă de 84 de ani, Irina Loghin este fără doar și poate cea mai fericită bunică. Scumpa ei nepoată, Ana Alexandra, a împlinit un an și a fost sărbătorită ca o prințesă. Mai mult, așa cum este obiceiul, nașii i-au rupt turta, iar micuța a ales de pe tavă trei obiecte.

Irina Loghin, petrecere superbă pentru nepoata ei, care a împlinit un an

Ana Alexandra, singura nepoată a Irinei Loghin, a împlinit un an pe 28 septembrie și a fost sărbătorită cu fast. Mai mult, așa cum este obiceiul, nașii Alina și Romeo Negoiasă, de la trupa Alesis, i-au rupt și turta, la petrecerea aniversară. Bunica Irina Loghin, fericită și emoționată, a publicat pe contul ei de Facebook multe poze și filmulețe de la eveniment.

„Dragii mei, sunt tare fericită, nepoțica mea frumoasă a împlinit un anișor! Să crești mare și să ai mult noroc! Sunteți curioși să vedeți ce a ales de pe tavă?”, a scris Irina Loghin în dreptul imaginilor publicate.

Ei bine, Ana Alexandra și-a asigurat viitorul, dacă e să facem o glumă legat de cele trei obiecte alese de pe tavă. Micuța a pus mâna mai întâi pe brățara de aur, ceea ce ar însemna bogăție, bunăstare, oameni și lucruri de preț în viața ei, apoi a atins microfonul, așa că ar putea moșteni talentul mamei sale, Irinuca, și pe cel al bunicii, marea cântăreață Irina Loghin. Ultimul obiect ales de Ana Alexandra a fost cardul de bani. Așadar, Ana Alexandra a avut mână bună!

Irina Loghin are o fată și un băiat

Solista de muzică populară Irina Loghin şi soțul ei, Ion Cernea (86 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Cei doi sunt de aproape cinci decenii împreună și şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian (48 de ani) şi pe Irinuca Iris (45 de ani). Fiica Irinei Loghin are și ea un mariaj fericit alături de Bogdan Barbu, un coleg de muncă din Târgu Jiu, cu care s-a căsătorit în 2018.

Puțini își mai amintesc că Irinuca, fiica Irinei Loghin, a avut la un moment dat o relație cu nimeni altul decât Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu. Cu toate că Ion Dolănescu şi-a dorit enorm ca fata Irinei să-i devină noră, Ionuţ a părăsit-o pe Irinuca pentru Maria, o femeie mai mare decât el cu 10 ani, cu care s-a căsătorit în Australia. Și totuși, artistul a divorţat de aceasta, când a întâlnit-o pe Doiniţa, actuala lui soție.

Adauga un comentariu