Mozaic muzical

Irina Rimes se află acum într-o relație cu David Goldcher. Ce s-a întâmplat în fosta căsnicie

Publicat: 18 ian. 2022
Irina Rimes si David Goldcher
Irina Rimes a vorbit de curand despre mariajul pe care l-a avut cu Andi

Deși acum este într-o relație cu David Goldcher, Irina Rimes nu a ezitat să vorbească despre trecutul ei. Prezentă într-un podcast, cântăreața a vorbit deschis despre mariajul pe care l-a avut în urmă cu mai mulți ani. În vârstă de 30 de ani, artista trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de tânărul artist de origine franceză David Goldcher.

Cei doi locuiesc împreună, în Franța și sunt de nedespărțit.

Ce spune Irina Rimes despre mariajul cu Andi Bănică

Tânăra artistă a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani cu Andi Bănică. Mariajul acestora a durat doar un an de zile. Cântăreața susține că cei doi au ajuns să formeze un cuplu mai mult din cauza unor prieteni comuni. Irina și Andi s-au apropiat dintr-o întâmplare, după ce cunoștințele lor au încercat să îi cupleze.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: „N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi”. Dar nu-mi permiteam atunci.

La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el, aşa, că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu.”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcastului.

Irina Rimes a mărturisit că ea și fostul soț au ajuns să se separe din cauza faptului că își doreau lucruri diferite.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul (n.r. relații celebre).

Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu, care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.”, a mai mărturisit Irina Rimes, în podcastul lui Măruță.

Cine este David Goldcher

David Goldcher este noul iubit al Irinei Rimes alături de care trăiește în Franța. Aceștia au închiriat o casă unde locuiesc împreună. Tânărul activează tot în domeniul artistic la fel ca și Irina.

David creează muzica și a apărut în mai multe videoclipuri alături de faimoasa cântăreață unde părea îndrăgostit lulea. Iubitul artistei este blond și înalt, iar relația lor pare foarte promițătoare. Artista a precizat că locuiesc într-un apartament închiriat și nici nu intenționează să achiziționeze unul cât timp este pandemie.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut, am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!»”, a declarat Irina Rimes.

Despre Irina Rimes s-a mai zvonit că ar fi avut o relație și cu Killa Fonic. Acest lucru nu a fost însă niciodată confirmat, iar relația lor a fost doar una profesională.
Adauga un comentariu