Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu, despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink: „M-am gândit mult la chestia asta”

Publicat: 30 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinel Columbeanu despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink M-am gândit mult la chestia asta
Recent, Irinel Columbeanu a vorbit despre ruptura dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Acesta a mărturisit că s-a gândit intens la ce s-a întâmplat, dar este sigur că fosta lui parteneră se va descurca și în această situație grea.

Vestea că Mr. Pink și Monica Gabor s-au despărțit a ajuns și la Irinel Columbeanu, fostul soț al tinerei. Omul de afaceri pare că nu a uitat-o pe cea care i-a fost parteneră și este îngrijorat pentru situația în care tânăra se află.

Recent, Irinel Columbeanu a vorbit despre ruptura dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Acesta a mărturisit că s-a gândit intens la ce s-a întâmplat, dar este sigur că fosta lui parteneră se va descurca și în această situație grea. Mai mult, bărbatul a declarat că este sigur că despărțirea este una temporală, iar cei doi își vor anunța în curând împăcarea.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă. Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

Monica Gabor și Mr. Pink, o relație restrictivă

După ce Monica Gabor și Mr. Prink s-au despărțit au ieșit la iveală mai multe detalii din relația lor. Se pare că lucrurile nu erau tocmai roz, iar fiecare acțiune a Monicăi era atent monitorizată de Mr. Pink. Cei doi aveau o relație extrem de restrictivă, potrivit spuselor unor apropiați ai acestora.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

Adauga un comentariu