Cultural

Iubita lui Andrei Ștefănescu face furori pe rețelele de socializare. Focoasa șatenă și-a surprins fanii și a pozat într-o ipostază îndrăzneață

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iubita lui Andrei Ștefănescu face furori pe rețelele de socializare. Focoasa șatenă și-a surprins fanii și a pozat într-o ipostază îndrăzneață
Iubita lui Andrei Ștefănescu se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ștefania Duca, iubita lui Andrei Ștefănescu, face furori pe rețelele de socializare. Aceasta încinge imaginația multor bărbați și nu ezită să se pozeze în ținute incendiare. Ștefania Duca și Andrei Ștefănescu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, focoasa șatenă și-a surprins fanii și a pozat într-o ipostază îndrăzneață și a stârnit un val de reacții în mediul online.

Iubita lui Andrei Ștefănescu face furori în ipostaze sexy

Ștefania Duca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de nimeni altul decât carismaticul artist Andrei Ștefănescu. Cei doi și-au ascuns la început relația, însă ulterior au recunoscut public faptul că formează un cuplu. Tânăra în vârstă de 33 de ani i-a cucerit inima lui Andrei Ștefănescu pe platourile de filmare de la Antena Stars. Aceștia au fost la început colegi, iar pe parcurs idila lor s-a transformat într-o adevărată poveste de iubire.

Andrei Ștefănescu are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa. Focoasa șatenă se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fărăr cusur ori de câte ori are ocazia. Ștefania Duca a pozat recent în ipostaze incendiare, iar fotografiile din ultima vacanță de lux au fost extrem de apreciate de către internauți.

Mai mult, iubita lui Andrei Ștefănescu se afișează în ipostaze tandre alături de bărbatul care i-a cucerit inima și își declară public iubirea, dovadă fiind mesajele postate pe rețelele de socializare.

„În briza mării, îmbrățișați: terapie pentru suflet. Cel mai frumos apus de soare din viața mea. Te iubesc, minunea mea.”, a scris Ștefania Duca în dreptul unei fotografii alături de iubitul ei celebru.

Un alt cuplu celebru din showbiz-ul autohton este cel format din chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Aceștia se iubesc mai mult ca oricând și fac furori de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Cătălin Scărlătescu se menține tânăr și se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima. Și celebrul artist Mihai Rait se mândrește cu familia sa frumoasă și are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață.

Ce spune Andrei Ștefănescu despre frumoasa lui iubită

După o perioadă în care și-au ascuns relația de iubire, Andrei Ștefănescu și Ștefania Duca au recunoscut public faptul că se iubesc și și-au oficializat relația cu ocazia zilei de naștere a focoasei șatene. De atunci, cei doi nu se mai feresc de ochii curioșilor și se pozează în ipostaze tandre.

Mai mult, celebrul artist își răsfață iubita în vacanțe exotice și este optimist în ceea ce privește planul amoros. Acesta nu exlude ca pe viitor să se recăsătorească.

,,Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel.”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Iubita lui Andrei Ștefănescu se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.Ștefania Duca se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori cu aparițiile sale provocatoare.

Comentarii
Adauga un comentariu