Titlurile zilei

Iubita unui interlop celebru din Iași a fost prinsă beată la volanul unui bolid în miez de noapte! Nici nu a putut sufla în alcooltest din cauza alcoolului! Valoarea din sânge a fost uriașă! (EXCLUSIV)

Publicat: 13 oct. 2020
Alina Maria Ursache este fosta soție a interlopului Viorel Oarză, însă unele surse spun că cei doi sunt tot împreună
Alina Maria Ursache în timp ce este testată cu aparatul alcooltest în noaptea în care a fost prinsă de polițiștii de la Secția 6

Polițiștii din Iași au prins în trafic o femeie sub influența alcoolului. Nu se întâmplă prea des asta, însă de-a lungul timpului au mai existat cazuri. Totuși, femeia prinsă de oamenii legii este într-un fel sau altul mai specială. Este fosta soție a lui Viorel Oarză, un interlop celebru în Iași. Femeia era atât de beată încât nu a putut sufla în alcooltest. Drept urmare a fost însoțită de polițiști la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, unde i-au fost recoltate probe biologice

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost prinsă beată la volanul unui autoturism de teren pe Șoseaua Iași-Voinești. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Iași au oprit-o pe femeie pentru control pe data de 9 octombie la ora 2:00. Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze și au observat că aceasta este într-o stare avansată de ebrietate. I-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, însă femeia nu a fost în stare din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Polițiștii au însoțit-o la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru a i se recolta probe biologice în vederea alcoolemiei. Asta s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri. Între timp au venit rezultatele, iar alcoolemia femeii a fost uriașă.

Alina Maria Ursache este fosta soție a interlopului Viorel Oarză

Femeia prinsă de polițiști conducea un autoturism marca Volvo. Ea se numește Alina Maria Ursache și este fosta soție a interlopului Viorel Oarză. Rezultatele analizelor de sânge au arătat că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge.

„Polițiștii ieșeni au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturiloe alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Astfel, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal și riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Divorț doar de fațadă?

Alina Maria Ursache a divorțat de Viorel Oarză, însă se pare că sunt tot o familie. Surse apropiate familiei Oarză-Ursache au precizat că cei doi sunt tot împreună. Cert este că în lumea interlopă se practică divorțurile și împăcările peste noapte. Viorel Oarză a ajuns din nou în atenția polițiștilor primăvara trecută. Fiind prietenul de suflet și vărul lui Cătălin Băcăoanu, Oarză a fost ridicat de mascați și reținut pentru 24 de ore, în februarie 2019. Oarză era bănuit de incendierea unui autoturism de lux, marca Mercedes. Incidentul s-a petrecut pe data de 10 ianuarie, noaptea, puțin după ora 00:00. Bolidul, un Mercedes S 350, care avea o valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost distrus în totalitate după ce s-a aprins ca o torță.

Un apel la numărul unic de urgență a fost efectuat chiar de către proprietara autoturismului de lux. Andreea Ungureanu este cea care deținea automobilul și era iubita lui Cristinel Avram, un individ cunoscut prin Iași pentru activitățile sale. De precizat este că acest Avram are legături cu lumea interlopă și a făcut parte din clanul Cordunenilor și clanul Băcăoanu. De pe data de 10 ianuarie și până acum, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au făcut zeci de verificări și conexiuni până când au ajuns la Oarză. Surse din cadrul anchetei au precizat că Oarză era bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere, prin incendiere.

De unde a plecat totul?

Deși bolidul aparținea iubitei lui Cristinel Avram, „mesajul” i-a fost dedicat lui, nu ei. În urma investigațiilor făcute de reporterii BZI, se pare că s-a ajuns la incendiere după o ceartă dintre Cristinel Avram și Cătălin Băcăoanu. Oarză ar fi aflat că Avram ar fi spus niște cuvinte nu prea frumoase despre Băcăoanu și s-a gândit să-i dea o lecție. Avram și Băcăoanu ar fi ajuns să se certe din cauza unei datorii de câteva mii de euro. Totuși, pierderea suferită de Avram este mult mai mare, de aproape 80.000 de euro. Acestă răzbunare ar fi trebuit să fie intr-un fel sau altul secretă. Avram nu a depus plângere în urma incidentului și nu a oferit detalii în cursul anchetei. Asta susțineau sursele reporterilor BZI. Oarză a fost ridicat de mascați în primăvara anului trecut, de pe un șantier aflat la limita localității Miroslava.

Ulterior, locuința sa a fost percheziționată de oamenii legii. De acolo au fost ridicate mai multe electronice și o sumă de bani. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității (SIC), sub coordonarea procurorului de caz, au dus la bun sfârșit această anchetă. Sprijin au avut și din partea polițistilor din cadrul Secției 6 și a luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS).

Comentarii
Adauga un comentariu