National

Iubitul Elenei Udrea, și tată, și mamă pentru fiica lor. Cum s-a pozat Adrian Alexandrov cu Eva Maria

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iubitul Elenei Udrea și tată și mamă pentru fiica lor. Cum s-a pozat Adrian Alexandrov cu Eva Maria
Elena Udrea nu poate fi alături de fetița ei, Eva Maria, deoarece a fost încarcerată

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este și tată, și mamă pentru fiica lor, Eva Maria, în vârstă de cinci ani și jumătate. Bărbatul face tot posibilul ca fetița cu „cosițe de aur” să aibă o copilărie lipsită de griji. Recent, Adrian Alexandrov a postat o imagine cu fiica Elenei Udrea, care a emoționat internetul.

Elena Udrea este în continuare la închisoare, unde ispășește o pedeapsă de 6 ani, iar Adrian Alexandrov se comportă ca un părinte exemplar. Recent, iubitul Elenei Udrea s-a pozat împreună cu fiica lor, Eva Maria, care va împlini 6 ani în toamnă.

Iubitul Elenei Udrea, și tată, și mamă pentru fiica lor

În lipsa Elenei Udrea, mama Evei Maria, Adrian Alexandrov îi ține loc și de mamă, și de tată. Bărbatul face asta cu multă dragoste, așa cum știe el mai bine. Recent, iubitul Elenei Udrea a postat un instantaneu cu micuța, care arată ce relație specială este între ei. Un instantaneu care, din multe motive, probabil că a adus lacrimi în ochi mamei fetiței, care-și ispășește pedeapsa în închisoare.

Elena Udrea este încarcerată, după ce a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute. În timp ce fostul ministru al Turismului este după gratii, Adrian Alexandrov face tot posibilul ca fiica lor să aibă parte de o copilărie lipsită de griji. Și se pare că reușește, judecând după cel mai recent instantaneu publicat de tulceanul Adrian Alexandrov.

Deși nu postează foarte des imagini cu minunea lui blondă, acesta a luat prin surprindere pe toată lumea cu o imagine în care cea mică pare că a ațipit la pieptul protector al tatălui său.

Adrian Alexandrov și-a făcut un selfie cu micuța Eva Maria, în timp ce aceasta dormea la pieptul său, iar el zâmbește cu toată ființa, ca un tată mândru ce este, vrăjit de prințesa lui bălaie.

Elena Udrea nu a putut fi alături de fiica sa de ziua ei

Anul trecut, când Eva Maria a împlinit 5 ani, Elena Udrea i-a transmis micuței „La mulți ani” de după gratii, de la Penitenciarul de femei Târgșorul Nou.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a fost mesajul fostului politician.

Amintim că Elena Udrea este închisă la Penitenciarul Târgșor, începând din luna iunie 2022. Ea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Adauga un comentariu