Cultural

Iulia Albu și-a “umilit” iubitul la „America Express”. Ce a spus despre el în fața camerelor de filmat

Publicat: 23 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu și-a umilit iubitul la America Express. Ce a spus despre el în fața camerelor de filmat
În cadrul competiției "America Express", Iulia Albu și-a umilit iubitul după ce a făcut o mică greșeală

Iulia Albu și-a “umilit” iubitul la America Express după ce acesta a făcut o mică greșeală. Nouă echipe de celebrități participă la provocări intense, iar telespectatorii stau cu sufletul la gura în așteptarea momentelor în care apar favoriții lor în timpul competiției de la Antena 1.

Pe lângă experiențele pline de bucurie și aventurile deosebite, se întâlnesc și neînțelegeri între concurenți.

Iulia Albu și Mike, printre favoriții telespectatorilor

Iulia Albu și Mike sunt printre favoriții telespectatorilor din emisiunea America Express. Cei doi se completează perfect, nu doar în viața de zi cu zi, ci și în aventura lor peste Ocean. Cuplul depune toate eforturile pentru a ajunge cât mai departe în competiția de la Antena 1, luptându-se din greu cu celelalte echipe. Pe lângă faptul că sunt foarte competitivi, Iulia Albu și Mike sunt și foarte iubiți de public pentru personalitățile lor. Este cunoscut că Iulia Albu este o persoană sinceră și directă, care spune lucruri pe nume, indiferent de situație.

Chiar și la America Express, ea nu a conținut de camerele de filmat și a preferat să fie autentică, pentru ca telespectatorii să o cunoască așa cum este în realitate. Vedeta de televiziune a trecut deja printr-o situație neobișnuită atunci când a fost nevoită să solicite ajutorul unui columbian. Lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta și, la un moment dat, ea i-a atras atenția partenerului ei după o greșeală pe care acesta a făcut-o, potrivit cancan.ro.

Iulia Albu și-a “umilit” iubitul la America Express

La începutul emisiunii America Express, Iulia și Mike s-au confruntat cu dificultăți majore în comunicarea cu un șofer columbian care i-au cerut să-i transport cu mașină.

„Nu prea înțelege omul despre ce este vorba. Nici noi nu prea înțelegem despre ce e vorba. De fapt, sentimentele sunt reciproce și bine împărțite. El este confuz, noi suntem confuji”, s-a plâns Mike.

Moment în care Iulia Albu a făcut un gest urât, corectându-și iubitul în fața camerelor de filmat. „Confuzi!!!”, a spus Iulia, aruncându-i iubitului ei o privire tăioasă. Mike s-a conformat și, rușinat, a spus: „Confuzi, da”.

Iulia Albu despre inelul de logodnă și rochia de mireasă

La 10 ani de la divorțul de fostul soț și cu o relație cu ceva vechime, aceasta nu se sfiește să vorbească despre o eventuală nuntă, cu tot ce presupune ea. Vedeta a vorbit în trecut despre o nouă căsătorie și probabil acesta va fi următorul pas, firesc, în relația cu Mike.

Așa că nimic nu o poate opri să vorbească și pe tema rochiei sau a inelului, cele din urmă comentarii fiind făcute probabil cu adresă directă către iubitul ei.

În cadrul competiției „America Express”,  Iulia Albu și-a umilit iubitul după ce a făcut o mică greșeală.

Adauga un comentariu