Cancan ultimă oră

Iulia Albu a suferit din cauza bullying-ului în adolescență

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu a suferit din cauza bullying-ului în adolescență
Iulia Albu nu are o relație bună cu Teo Trandafir

Suntem obişnuit cu apariţiile neobişnuite ale Iuliei Albu. Aceasta însă nu a fost aşa dintotdeauna. În copilărie a fost supusă în mod constant bullying-ului. De aceea este şi foarte vocală când vine vorba de agresiuni, inclusiv în mediul online. Recent a povestit ce i s-a întâmplat în adolescenţă.

„De când lucrez în acest domeniu, m-am lovit de atât de multe preconcepții în legătură cu ce înseamnă FRUMUSEȚEA, încât adolescența mea marcată de bullying constant a devenit o palidă amintire. Și nu este FAIR. Nu este OK să faci body shaming. Nu este OK să crezi și să susții că, dacă nu ești suficient de slabă, de grasă, nu ai bustul suficient de generos, sau este prea mare, și nasul suficient de mic, nu ești în regulă. Împreună schimbăm LUMEA”, a scris Iulia în mediul online.

„A fost normală [copilăria mea], dar am avut și multe momente grele. Am suferit din cauza faptului că eram prea slabă. Motiv pentru care am ținut cure drastice de îngrășare, tocmai când dădeam examen la facultate. În 6 luni, am pus pe mine în jur de 20 de kilograme. Și părinții au considerat că am o problemă, am făcut înot și am ținut o dietă care a avut ca scop un surplus de kilograme. Dar, din păcate, cura mea de îngrășare a avut un final neașteptat.

Mă pregăteam pentru facultate și, fiind preocupată cu învățătura, din cauza stresului, am slăbit iarăși 22 de kilograme în doar 2 luni”, a adăugat Iulia Albu în urmă cu mai mulți ani.

„Am pus 20 de kg în timpul sarcinii. În adolescență mâncam 3 porții de ciorbă pe zi ca să mă îngraș, pentru că toată lumea râdea de mine că sunt foarte slabă. Atâta timp cât nu leșin pe stradă, cred că sunt bine.

Curele de îngrășare nu dau rezultate la mine. (…) M-am gândit foarte mult la ce să le răspund celor care spun despre mine că sunt slabă. Ar trebui să spun că eu mănânc absolut tot ce vreau și atunci să supăr o mare parte a publicului? Sau să spun că nu țin niciun regim?

Adevărul este că nu țin regim, nu fac nici sport. Sunt atât de slabă pentru că acesta este codul meu genetic, nu am ce să fac. De mică eram foarte slabă”, a completat Iulia ALbu.

Adauga un comentariu