Cancan

Iulia Albu și actualul iubit au planuri de viitor. Mikaela Albu ar putea avea un frate sau o soră în curând

Publicat: 29 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu și actualul iubit au planuri de viitor. Mikaela Albu ar putea avea un frate sau o soră în curând
Iulia Albu și iubitul ei vor să-și unească destinele și chiar să aibă un copil împreună

Iulia Albu este foarte fericită alături de bărbatul iubit și este posibil ca Mikaela Albu, fiica ei, să aibă un frățior sau o surioară în curând. Iulia și partenerul ei s-au cunoscut la un „blind date” organizat de o prietenă comună a celor doi. Pe atunci, bărbatul, violonist de meserie, nu știa nimic despre Iulia Albu.

Iulia Albu este unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu o bogată activitate publicistică pentru cele mai celebre reviste de profil. Ea a devenit celebră și prin prisma căsătoriei cu designerul Mihai Albu, dar și a divorțului de acesta, care a făcut deliciul presei mondene. Acum, se pare că ea și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cu toate acestea, ea a fost destul de discretă cu privire la viața ei personală. Cu toate că inițial nu a avut o părere prea bună despre partenerul său, acum s-a răzgândit și vrea să rămână cu el pentru totdeauna. Cei doi păstrează discreția și au apărut de foarte puține ori împreună la evenimente mondene. Numele bărbatului este Mihai Alexandru, cunoscut și ca Mike.

Iulia Albu și noul iubit, planuri de viitor

După divorțul de celebrul său soț, Iulia Albu și-a refăcut viața. Acum, ea și iubitul său au o relație frumoasă. Deși este foarte secretoasă, aceasta a precizat că își iubește partenerul foarte mult. De asemenea, celebrul critic de modă a mărturisit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară, însă prin adopție.

„De ceva ani m-am gândit la lucrul acesta, mi se pare un gest responsabil. Mi se pare normal ca fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”, a declarat Iulia Albu cu privire la acest subiect.

Deși vedeta își dorește să își unească destinele cu Mike în fața lui Dumnezeu, nu este obligatoriu ca nunta să aibă loc într-o biserică. Cu toate că nu au spus marele „DA” oficial, vedeta l-a numit public pe bărbatul iubit „soțul meu”. Acest lucru l-a luat prin surprindere pe prezentatorul Cătălin Măruță.

Cum se înțelege Iulia Albu cu Mikaela Albu

În privința fiicei care a rezultat din primul mariaj, Iulia Albu și-a ținut fata departe de ochii publicului. Mikaela Albu moștenește trăsăturile mamei sale și este foarte îndrăgită de către fanii celebrului designer. Fiica Iuliei Albu a avut cont de Instagram până de curând, însă i-a fost suspendat fără vreun motiv întemeiat. Deși este o femeie de succes, mama Mikaelei susține că a avut multe de învățat de la fiica sa.

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content”, a spus Iulia Albu.

Cu privire la viitoarea carieră a fiicei sale, vedeta o va lăsa să își aleagă singură drumul, când va veni vremea.

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.”

În altă ordine de idei, Iulia Albu este foarte fericită alături de noul iubit, pe care îl consideră deja soț și un tată potrivit pentru fiica ei, Mikaela Albu.

Adauga un comentariu