Cancan

Cum arată fiica Iuliei Albu. Mikaela este de o frumusețe răpitoare

Publicat: 16 nov. 2020
cum arată fiica Iuliei și a lui Mihai Albu
Iulia și fostul ei soț, Mihai Albu, au ținut-o "ascunsă" pe Mikaela vreme de 11 ani

Multă lume se întreabă cum arată fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, care a împlinit de curând 11 ani. Ei bine, Mikaela este de o frumusețe răpitoare. Tânăra domnișoară a moștenit calitățile fizice deosebite ale părinților săi și are un aspect fizic deosebit.

Mikaela Albu, fetița Iuliei și a lui Mihai Albu, pare a fi cel mai „hot” copil influencer! Micuța în vârstă de 11 ani face furori pe Instagram și a reușit să adune peste 10.000 de urmăritori în doar câteva zile de când și-a lansat contul.

Dacă până acum a ținut-o departe de ochii curioșilor și a fost discretă cu privire la viața ei, Iulia Albu s-a ținut de o promisiune făcută fiicei ei acum ceva vreme și i-a creat un cont de Instagram pe care îl și administrează.

Contul ei nu este administrat de către ea, dar toate postările care apar pe acesta sunt construite după ideile sale. Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content”, a precizat Iulia Albu.

Cum arată fiica Iuliei Albu la 11 ani

Mikaela Albu, fetița Iuliei și a lui Mihai Albu, tinde să devină cel mai „hot” copil influencer pe Instagram! Iulia și fostul ei soț, Mihai Albu, au ținut-o „ascunsă” pe micuță vreme de 11 ani. Rar, în presă, au apărut imagini cu Mikaela Albu, cele mai dese fiind cele surprinse de paparazzi. Cei doi au ferit-o de lumina reflectoarelor cât au putut, însă, iată, la 11 ani, micuța și-a dorit cont de Instagram. Imaginile postate pe contul ei sunt de-a dreptul spectaculoase! Mulți internauți îi scriu că îi seamănă izbitor mamei ei, celebra Iuliei Albu, mai ales în ceea ce privește ipostazele în care pozează.

Iulia Albu a dezvăluit cum a decis să îi facă Mikaelei cont de Instagram. Aceasta povestește că este vorba de o promisiune făcută în urmă cu doi ani, de care s-a ținut de cuvânt.

Cred că pur și simplu nu sunt una dintre acele mame care simt nevoia să își pozeze copilul în prima zi după naștere, și am preferat să evit subiecte care i-ar fi furat din inocența copilăriei. Nu am nicio nevoie să vorbesc despre mucii copilului meu (n.r. – referire la Alina Ceușan), nici cum arată imediat după ce am născut-o sau ce scutece a folosit când era mică. La 9 ani i-am făcut o promisiune, și anume că la 11 ani va avea și ea, ca toți colegii ei de clasă, un cont de Instagram. Mikaela este un copil ca toți copiii: frumos, curios și care, din fericire, a primit o educație care să îi cultive aceste calități. Nu aș fi reușit niciodată singură și pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare omului care a stat și stă în continuare cu toate dragostea lângă mine.

Mikaela pozează natural

Referitor la partea de administrare a contului, Iulia Albu susține că ea se ocupă de aceasta, însă conținutul îi aparține Mikaelei în totalitate. Mai mult, deja au apărut colaborări cu firme de calibru…

Contul ei nu este administrat de către ea, dar toate postările care apar pe acesta sunt construite după ideile sale. Zilele trecute, de exemplu, îmi spunea că a citit pe internet că în România nu toți copiii se spală pe dinți în fiecare zi. Tocmai cu o zi înainte primisem o propunere de colaborare pentru un brand de igiena orală. Am întrebat-o ce părere are despre a promova o periuță de dinți, iar răspunsul ei a venit prompt: «Dacă este aceeași marcă cu periuța pe care o am acum, de ce nu?» Acesta a fost momentul în care mi-am dat seama că i-am insuflat valorile corecte.

Însă mai important este că nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content. Este totuși îmbucurător și nu este nimic ce mi-aș fi dorit pentru ea decât să fie o variantă a mea mult îmbunătățită”, a mai spus Iulia Albu.

Cât despre cum arată fiica Iuliei Albu, în curând vor apărea tot mai multe colaborări cu diverse branduri…

Adauga un comentariu