Cultural

Iulia Pârlea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Frumoasa prezentatoare s-a iubit cu un bărbat celebru din România

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Pârlea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Frumoasa prezentatoare s-a iubit cu un bărbat celebru din România
La vârsta de 37 de ani, Iulia Pârlea se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Frumoasa prezentatoare de la Pro Tv Iulia Pârlea a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură din plin de viață. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta a cochetat în trecut cu modellingul, iar acum prezintă rubrica meteo de la Pro Tv. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este extrem de discretă și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare s-a iubit cu un bărbat celebru din România.

Iulia Pârlea se bucură de succes la o frumoasă vârstă

Iulia Pârlea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Frumoasa vedetă face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de succes. La vârsta de 37 de ani, Iulia Pârlea are o carieră impresionantă în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și are parte de aprecierea publicului autohton. Frumoasa vedetă se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare. Puțini sunt cei care știu cum și-a început Iulia Pârlea cariera în televiziune și de ce a renunțat la modelling.

,,Cariera mea a început pe vremea când eram model și agenția m-a trimis la un casting. Respectiva televiziune avea nevoie de prezentator pentru rubrica meteo. Am luat castingul și am mers să iau lecții de dicție cu doamna Ileana Cârstea. Am intrat să prezint știri din sport, până la urmă. Totul s-a întâmplat repede, nu aveam în plan o carieră în televiziune sau radio. Cred că abia după vreo 2 ani mi-am dat seama că ăsta e drumul pe care vreau să merg.”, a declarat aceasta.

În prezent, Iulia Pârlea se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită. Deși nu are o relație, prezentatoarea de la Pro Tv este curtată de mulți bărbați celebri din România. La vârsta de 37 de ani, aceasta are o carieră de succes și un număr impresionant de urmăritori. Mai mult, vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când se afișează în spațiul public.

Și colega ei de breaslă, Diana Enache de la Pro Tv, se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Aceasta are o familie frumoasă de care este tare mândră. De provocări în viața privată a avut parte Sonia Argint Ionescu. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, dar a reușit să depășească momentele grele din plan personal. În prezent, aceasta se dedică profesiei sale și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite.

Ce spune vedeta despre fostul iubit, Alex Pițurcă

Iulia Pârlea a ajuns la frumoasa vârstă de 37 de ani și radiază de fericire. Îndrăgita prezentatoare are succes pe plan profesional și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Iulia Pârlea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu că frumoasa îndrăgita vedetă s-a iubit cu Alex Pițurcă, însă despărțirea dintre cei doi a fost una scandaloasă.

Recent, Iulia Pârlea a dezvăluit care au fost motivele ce au dus la separarea de fostul partener de viață, precizând totodată ce anume a deranjat-o în relația cu iubitul faimos.

„Neasumat, are cam multe vicii și imatur, asta le include pe toate. Am fost împreună aproape trei ani. (…) Nu regret nicio relație pe care am avut-o, aventuri nu am avut. Relațiile nu le regret pentru că toate m-au adus în punctul ăsta. (…) Sunt singură pentru că m-am axat pe muncă și am încercat să-mi revin. Am suferit atunci, după relația cu Alex Pițurcă, dar nu a fost o suferință din… nu are rost să intrăm în detalii. Este bine că s-a întâmplat așa. S-a acoperit rana, s-a închis.”, a declarat vedeta tv.

Deși este singură în prezent, Iulia Pârlea se declară o femeie împlinită. Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

La vârsta de 37 de ani, Iulia Pârlea se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu