Prima pagină » Actualitate » Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă! „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”
Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă! „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă! „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”

11 ian. 2024, 08:45, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă! Imaginea a fost postată chiar de vedetă în mediul online. Mulţi dintre fanii vedetei au crezut că aceasta a făcut în sfârşit marele pas alături de Salman Khan, starul de la Bolywood cu care se iubeşte de mai mulţi ani.

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă!

Apariţie de zile mari pentru Iulia Vântur, care a strălucit într-o rochie de mireasă. Fanii frumoasei ieșence s-au bucurat enorm, crezând că în sfârşit s-a căsătorit cu bărbatul care o face fericită de atâţia ani. Bucuria acestora nu a durat foarte mult şi asta pentru că nu a fost vorba despre o nuntă, ci despre o şedinţă fotă spectaculoasă.

„La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan! Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a scris Iulia Vântur în dreptul imaginii postate.

Iulia Vântur, despre care s-a spus că ar fi însărcinată, a declarat recent că nu se grăbeşte să facă acest pas, dar în viitor, atât ea, cât şi partenerul ei îşi doresc să fie părinţi.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a precizat Iulia Vântur.

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur vrea să își aducă părinții în India

În urmă cu 10 ani, Iulia Vântur a decis să părăsească definitiv România și să înceapă o nouă viață în India. Acolo, vedeta l-a cunoscut pe Salman Khan, bărbatul cu care trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste.

Ieșeanca a fost primită cu brațele deschise de părinții lui Salman Khan, care au îndrăgit-o din prima clipă și care o iubesc ca pe propriul lor copil. Până acum, mama și tatăl Iuliei Vântur nu și-au vizitat fiica în India, iar ea își dorește să îi convingă pe aceștia să facă acest pas.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a «adoptat» și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a mărturisit Iulia Vântur.

Cu privire la prieteni și viața socială în India, Iulia, care a strălucit în rochia de mireasă, menționează că are prieteni speciali, oameni de calitate care o iubesc cu adevărat. Deși își face prieteni noi în India, recunoaște că unele trăsături și obiceiuri din România îi lipsesc și că între cele două locuri există mereu un schimb emoțional.

Comentarii
  • Bine ar fi sa fie adevarata povestea cu starul indian dar eu cred ca-s doar vorbe!!!

  • ”agripina” dacă lui Salman ii era de ”Hulia” cum ii zic indienii sau ”horse” o lua el de la inceput cand sa dus ea in India, dar el o foloseste pentru rating sa storca bani de pe imagine, iar ea sa lasat fraierita tot pentru rating ca sa fie cunoscuta vendeta

  • Mărita-maș mărita, n-are cine mă lua!!!!

  • Sal daca este casatorit nici o shansa pentru Iulia. Indienii au un cult pentru femeile frumoase mai ales de alte origini si sunt f ospitalieri.Iuliei ii place ceea ce face. Va putea reveni in Romania mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *