Prima pagină » Cultural » Iulia Vântur, apariție de senzație alături de iubitul ei, Salman Khan. Vedeta a dansat provocator pe scenă și a declanșat un val de reacții

Iulia Vântur, apariție de senzație alături de iubitul ei, Salman Khan. Vedeta a dansat provocator pe scenă și a declanșat un val de reacții

11 iul. 2023, 10:46, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Iulia Vântur i-a surprins pe fanii săi din India cu o apariție de senzație alături de iubitul ei, Salman Khan. Frumoasa blondină a plecat de mai bine de 10 ani din România și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta și-a găsi fericirea alături de faimosul star indian Salman Khan. Relația celor doi este mereu în atenția publicului și nu lipsesc controversele. Ultima apariție a Iuliei Vântur a fost memorabilă. Vedeta a dansat provocator pe scenă și a declanșat un val de reacții.

Iulia Vântur, apariție de senzație alături de iubitul ei, Salman Khan

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste în India, alături de celebrul actor Salman Khan. Vedeta a plecat definitiv din România pentru a fi împreună cu bărbatul iubit și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta a dat lovitura la Bollywood și face furori în muzică și actorie.

Recent, Iulia Vântur a făcut un spectacol de zile mari împreună cu iubitul ei. Vedeta a dansat provocator și a cântat, iar reacția publicului a fost pe măsură. Spectatorii au avut doar cuvinte de laudă pentru frumoasa româncă.

„Ai fost absolut uimitoare!’, „Bravo, Iulia!’, „Mi-a plăcut interpretarea Iuliei!’, „Super show! Felicitări!’, au scris câțiva dintre internauți pe Youtube.

Impresionat de numărul artistei a fost și iubitul ei, Salman Khan, care a privit-o pe scenă cu mult entuziasm.

Ce planuri de viitor are vedeta

Iulia Vântur are numeroase proiecte de succes în India și se bucură din plin de celebritate. Fosta prezentatoare tv muncește la realizarea unui documentar despre viața iubitului ei, faimosul actor Salman Khan, dar se dedică și carierei sale muzicale. Vedeta este extrem de apreciată de publicul indian și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut, e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă. În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America.”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Dincolo de realizările profesionale deosebite, Iulia Vântur a recunoscut că nu se gândește la căsătorie, însă își dorește un copil.

,,Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare. Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mamă să fiu responsabilă și bună.”, a mărturisit Iulia Vântur.

Iulia Vântur a atras privirile tuturor la un spectacol în India. Vedeta a fost admirată chiar de iubitul ei, care se afla pe scenă. Cei doi sunt împreună de 10 ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iulia Vântur nu regretă că a plecat din România și s-a reinventat pe plan profesional și personal.

Comentarii
  • Pozele sunt trucate. S. Khan e insurat, cum sa se marite Iulia…Deocamdata e concubina, frumoasa pozitie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *