Actualitate

Iulia Vântur, gest neașteptat în timpul unui show din America. Vedeta a fost aspru criticată de fanii români

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iulia Vântur gest neașteptat în timpul unui show din America. Vedeta a fost aspru criticată de fanii români
Iulia Vântur a fost criticată dur de fani după ce a transformat un colind ortodox în melodie indiană

Îndrăgita vedetă Iulia Vântur a făcut un gest neașteptat în timpul unui show susținut în America, iar fanii români nu au ezitat să o taxeze dur. Totul s-a petrecut în timpul unui spectacol pe care blondina l-a susținut în New Jersey. Din câte se pare, Iulia Vântur a adaptat un colind ortodox, transformându-l în melodie indiană păgână.

Iulia Vântur a fost fără doar și poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Blondina avea o carieră în plină ascensiune, astfel că toată lumea a fost șocată de decizia ei de a părăsi țara și să se mute în India. Ba chiar, nu puțini au fost cei care nu i-au dat prea multe șanse de reușită pe celălalt continent. Și totuși, iată că aceasta le-a demonstrat tuturor contrariul.

Vedeta originară din Iași a reușit să încânte prin voce și prezență scenică, iar în acum este una dintre cele mai apreciate artiste de acolo. Ba mai mult, blondina are concerte peste concerte în Statele Unite ale Americii, unde se bucură de un real succes. În plus, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Salman Khan, poate cea mai titrată vedetă de la Bollywood.

Iulia Vântur, gest neașteptat în timpul unui show din America

Chiar dacă mulți români nu au șansa de a o vedea live pe scenă, o urmăresc pe internet. Apariția ei într-un spectacol din New Jersey i-a indignat pe fanii ei din România, care nu au putut să nu o taxeze dur în secțiunea de comentarii. Imediat cum Iulia Vântur a început să cânte un colind ortodox în indiană și să danseze, fanii ei din România s-au enervat la culme și au taxat-o dur în secțiunea de comentarii. Oamenii s-au arătat de-a dreptul indignați și consideră că, prin gestul făcut pe scenă, blondina și-a bătut joc de religia în care s-a născut.

„Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv. / Cum poți să îți bați joc de una dintre cele mai frumoase colinde românești? Nu ai găsit altceva? Sunt mii de alte cântece românești, dacă tot ai vrut. Și să mai și dansezi lasciv pe ea… mi se pare mult prea mult. / Ei, lăsați, vocea nu este chiar slabă, este acceptabilă. La capitolul dans stă ciudat, și la fel de ciudată este şi transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun roman care să ia în derâdere religiile indiene, dar văd o româncă care (cacofonie intenţionată) se umple singura. IULIA VÂNTUR, SĂ-ŢI FIE RUŞINE!!”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Detaliul care atrage atenția asupra Iuliei Vântur

Dar dincolo de toate acestea, unii nici măcar nu au mai auzit ce cânta Iulia Vântur, căci toată atenția lor a fost ațintită asupra burticii ei. Îmbrăcată cu un costum foarte mulat de culoare mov, acoperit cu paiete strălucitoare, frumoasei blondine i-a ieșit în evidență abdomenul și nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă urmează să-i facă un copil lui Salman Khan. Ei bine, cum a trecut ceva timp de atunci, putem spune cu certitudine că Iulia Vântur nu era gravidă în timpul spectacolului din New Jersey.

„Mi se pare mie sau Iulia are burtică / Este însărcinată sau s-a îngrășat?/ Are burtică, e gravidă?/ Salman Khan e un domn! Spre deosebire de românuții noștri care comentează pe aici. Nu e gravidă, femeia, ci este… FEMEIE pur și simplu. Nu «scobitori» ca ce aveam noi pe aici, prin țărișoara noastră, care nu cântăresc mai mult de 40 kg / bucata”, au fost câte dintre reacțiile fanilor pe acest subiect.

Comentarii
Adauga un comentariu