Cancan ultimă oră

Iulia Vântur și-a îndeplinit o mare dorință! ,,A trebuit să aștept un an..”

Publicat: 18 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur și-a îndeplinit o mare dorință A trebuit să aștept un an..
De mai bine de șapte ani, Iulia Vântur trăiește în India

Iulia Vântur a reușit acum, spre final de an să-și îndeplinească dorința pe care și-a pus-o în minte în 2020, ziua ei. Era cât pe ce să treacă anul și să nu se mai întâmple asta, dar vedeta a avut noroc și s-a declarat fericită să poată împărtăși bucuria cu toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur și-a îndeplinit o mare dorință

Iubita lui Salman Khan și-a dorit ca în 2021 să aibă parte de o călătorie cu balonul. Nu a putut să facă asta până acum, din cauza restricțiilor de călătorie, dar iată că dorința i-a fost îndeplinită acum, pe final de an. Iulia Vântur a fost în Cappadocia, Turcia, special pentru zborul cu balonul. Experiența în sine și faptul că a reușit să facă asta au fost o reală bucurie pentru vedetă care a ținut să imortalizeze totul. Iulia Vântur le-a împărtășit bucuria fanilor ei de pe rețelele sociale.

Să zbor cu un balon cu aer cald! Aceasta a fost dorința mea la aniversarea de anul trecut. A trebuit să aștept un an din cauza restricțiilor de călătorie, dar în cele din urmă anul acesta s-a întâmplat și asta într-una dintre cele mai frumoase destinații Cappadocia. A fost uimitor și sunt fericită că împărtășesc această experiență incredibilă cu voi, a spus Iulia Vântur pe Instagram.

Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Vântur în India

De mai bine de șapte ani, Iulia Vântur trăiește în India. Vedeta a declarat, într-un interviu, că un colind i-a schimbat viața. Totul a început în una dintre primele ei călătorii din India când cineva din grupul de prieteni a rugat-o să cânte ceva, iar ea a ales un colind. Atât de mult le-a plăcut prietenilor ei din India cum cântă, încât i-au propus să facă o piesă care avea să ajungă numărul 1 în topuri.

În India, Iulia Vântur nu face doar muzică, ci și film. Este una dintre cele mai populare actrițe de la Bollywood. Vedeta noastră este împlinită și în viața sentimentală, ea având o relație de lungă durată cu celebrul actor Salman Khan.

Iulia Vântur nu se grăbește să se căsătorească întrucât nu are o părere bună despre modul acesta de a oficializa o relație. Iată ce a declarat, la un moment dat, în emisiunea lui Cătălin Măruță:

În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc, spunea Iulia Albu.

Deși nu îi place să vorbească despre viața ei personală, Iulia Albu a mărturisit că iubitul ei o sprijină și o încurajează în tot ceea ce face.

Adauga un comentariu