Din lumea filmului

Jackie Stallone a murit. Cum a revoluţionat mama lui Sylvester Stallone wrestlingul

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jackie Stallone a murit. Cum a revoluţionat mama lui Sylvester Stallone wrestlingul
Momente grele pentru Sylvester Stallone. Mama acestuia, Jackie Stallone, a murit la vârsta de 98 de ani.

Momente grele pentru Sylvester Stallone. Mama acestuia, Jackie Stallone, a murit la vârsta de 98 de ani. Pe numele ei real Jacqueline Labofish s-a născut în Washington în 1921, iar la 16 ani şi-a părăsit familia pentru a se alătura circului.

Anunţul morţii sale a fost făcut de către fratele celebrului actor Frank. Potrivit acestuia moartea mamei lor a venit în somn, exact cum şi-a dorit femeia să părăsească această lume.

Cum a revoluţionat mama lui Sylvester Stallone wrestlingul

Jackie Stallone a murit, însă a lăsat în spate un personaj greu de egalat. Cei de la Hollywood Reporter au descris-o ca fiind un „personaj mai mare decât viața”. Jackie a devenit faimoasa nu datorită fiul ei Sylvester ci pentru faptul că a revoluţionat wrestlingul.

Apariţia în emisiunea GLOW: Gorgeous Ladies of Wrestling din anii 1980 a propulsat-o direct în lumina reflectoarelor.

„Sylvester detesta că mă aflu în GLOW pentru că nu era un lucru pe care ar fi trebuit să îl facă o mamă. O femeie nu ar fi trebuit să facă lucruri de genul în acel moment”, ar fi spus ea în urmă cu 10 ani, conform celor de la Marca.

Foarte activă şi prezentă în societate, „Jackie” Stallone se plângea că nu este înţeleasă de către copii ei:

„Copiilor mei le e rușine de mine, fiindcă ei consideră că ar trebui să stau acasă și să îmi văd de viața mea. Dar dacă făceam asta, ei nu mai ajungeam să joace în filme”, a spus cea supranumită „Mama Stallone”.

În timp ce fiul ei Sylvester a devenit celebru la Hollywood graţie unor filme precum cele din francizele “Rambo” şi “Rocky”, Jackie Stallone a rămas pentru o vreme relativ departe de luminile reflectoarelor,

A publicat în anul 1989 cartea “Star Power: An Astrological Guide to Supersuccess” şi a început să apară cu regularitate în emisiuni TV în care era invitată în calitate de astrolog şi de medium.

În anii 1990 datorită pasiunii sale de-o viaţă pentru astrologie putea fi numită deja un star.

Jackie Stallone a murit. Ce a făcut în anii tinereţii

Jackie Stallone a lucrat ca trapezistă timp de doi ani înainte de a deveni cântăreaţă de cor în spectacole jucate pe Broadway.

Cu primul ei soţ, Frank Stallone Sr., frizer şi ocazional actor, s-a căsătorit în anul 1945. Au fost împreună vreme de 12 ani şi au avut doi băieţi: actorul Sylvester Stallone şi muzicianul Frank Stallone.

În timpul celui de-al doilea mariaj pe care l-a avut cu Anthony Filiti, Jackie a avut şi o fiică, Toni D’Alto. Aceasta a murit de cancer în 2012 la vârsta de 48 de ani.

Documentarul „40 Years of Rocky: The Birth of a Classic” urmează să fie lansat online

În documentarul ce urmează să fie lansat cât de curând în mediul online, Sylvester Stallone povesteşte cum a lucrat pentru lungmetrajul din 1976, care a fost premiat cu trei premii Oscar, inclusiv pentru „cel mai bun film”.

Documentarul cuprinde imagini inedite captate de regizorul John G. Avildsen.

„Este un fragment fermecător din istoria filmului narat de însuşi Rocky, Sylvester Stallone, şi va oferi publicului o experienţă intimă şi, pe alocuri, emoţională”, a spus Johnson, citat de IndieWire.

Adauga un comentariu