Cancan

Jador, contre cu Ella de la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 17 sept. 2021
Jador Puterea Dragostei
Jador și Ella sunt la cuțite după ce artistul a jignit-o pe brunetă de curând

În urmă cu aproape doi ani, Jador și Ella au format un cuplu în show-ului Puterea Dragostei, însă sfârșitul relației a fost unul cu cântec. De curând, scandalul între cei doi a reizbucnit după ce Jador a făcut câteva afirmații jignitoare la adresa fostei iubite. În replică, nici Ella nu a stat cu mâinile în sân și a lansat un atac furibund la adresa manelistului.

Ella a ripostat după ce manelistul Jador a făcut câteva afirmaţii la adresa ei spunând că nu este o fată ieşită în lume şi relaţia cu ea nu a mai putut continua. Cei doi s-au iubit pătimaş în cadrul reality show-ului Puterea Dragostei, însă relaţia a fost una cu năbădăi. Totodată, nici despărţirea nu a fost una prea frumoasă.

Jador, contre cu Ella de la Puterea Dragostei

Jador mărturisea cu ceva timp în urmă în emisiunea „În oglinda” faptul ca Ella încă mai are sentimente pentru el şi de aceea vorbeşte urât la adresa lui. Mai mult, artistul a spus că unul din motivele pentru care s-a despărţit de ea a fost faptul că bruneta ar fi făcut un comentariu deplasat la o întâlnire şi de atunci şi-ar fi dat seama că nu este o fată ieşită în lume. După ce a auzit toate acestea, Ella de la Puterea Dragostei a ţinut să îl contrazică pe artist şi să lămurească situaţia. Ea la rugat insistent să nu mai vorbească despre ea pentru că deja are o relaţie şi nu vrea să o piardă din cauza lui.

„Nu mă surprinde nimic, probabil așa este un bărbat în momentul în care nu i se mai acordă atenție, devine puțin deranjat și irascibil, dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune, în condițiile în care știa că sunt cu iubitul meu. Ba, mai mult, cu cameră, probabil a fost deranjat că l-am blocat. Aș vrea să îi transmit în mod direct și sper să înțeleagă odată pentru totdeauna că eu nu mai am sentimente pentru el și ar trebui să nu mai afirme niște lucruri”, a precizat Ella.

Ella nu vrea să mai ştie nimic despre Jador

Mai mult, Ella a precizat că nu mai vrea să știe nimic de Jador, a cărui persoană chiar nu o interesează deloc. Totodată, bruneta spune despre artist că nu este o persoană importantă pentru ea și pentru viața ei, așa că nu vrea să mai știe de el.

„L-aș ruga din toată inima și insistent să mă lase deoparte, să-mi trăiesc viața așa cum simt eu, în afara camerelor în ultima perioadă că asta îmi place mie. Din respect pentru iubitul meu, cât și pentru familia mea am intrat să mai comentez acet material. El nu este atât de important în momentul de față pentru mine, încât să vorbesc eu despre el. Atâta timp cât nu știi să respecți o femeie, mai mult, o femeie cu care ai împărțit mai multe momente, mai bine taci. El știe bine că dacă intru în niște subiecte, ar fi penibil pentru el”, a spus Ella cu privire la Jador cu care a avut o rela’ie la Puterea Dragostei.

Adauga un comentariu