Cancan

Jador este în doliu! Cântăreţul a făcut anunţul cu lacrimi în ochi: „Viaţa e foarte dură…”

Publicat: 13 oct. 2020
Jador este trist
Jador este în doliu. Un prieten bun de-al tatălui său s-a stins din viaţă

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, Jador, este în doliu. Îndrăgitul artist a mărturisit că familia sa este îndoliată după ce un prieten bun de-al tatălui său s-a stins din viaţă. Canteretul a făcut un anunţ trist în cadrul serialului sau, „Jador Adevărat”.

Jador este în doliu. Un prieten bun de-al tatălui său s-a stins din viaţă

Jador este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România. Artistul se bucura de un adevărat succes cu noile piese pe care le scoate pe bandă rulantă. Cu succesul, vin şi sacrificiile, iar Jador nu uita niciodată de persoanele dragi din viaţa lui. În serialul „Jador Adevărat”, artistul a mărturisit că familia sa este îndoliata după ce un prieten bun de-ai tatălui său s-a stins din viaţă. De supărare, Jador a lovit cu pumnul în uşa din apartamentul său, în care a lăsat o gaură.

Cu lacrimi în ochi, Jador a făcut anunţul trist.

„Viaţa e foarte dură. (…) Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat, în acelaşi timp. I-a murit tata unui prieten de-al meu şi am fost aseară la priveghi. Mi-am dat seama că uit să stau cu mama şi cu tata şi doar muncesc. Nu mai vreau să muncesc aşa mult”, a mărturisit manelistul.

Jador a izbucnit în lacrimi! Artistului îi este foarte dor de familie

Moartea prietenului tatălui său l-a făcut pe Jador să realizeze cât de puţin timp petrece cu familia lui. El face tot posibilul să-i aducă cumva în Bucureşti şi să mai petreacă timp împreună.

„I-am dat mesaj lui tata dimineaţa, la 04:00. Am plâns ca prostul. Nu petrec timp cu mama, tata şi fraţii mei. I-am zis să facă tot posibilul să vină mâine ca mi-e dor de voi. Nu mai puteam să stau fără ei. I-am chemat şi o să vină la unchiul meu şi o să-i pun să doarmă la mine”, a declarat cântăreţul.

Manelistul a mai declarat că spera să îşi convingă părinţii să se mute cu el în momentul în care îşi va ridica casa. Momentan, Jador a amânat pregătirile pentru casa deoarece a venit toamna.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamna şi nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvara o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare şi la anul o să-mi ridic casă. Vreau să le propun mamei şi tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”, a amai adaugta artistul.

Jador trăieşte o adevărată dramă. Mama lui este foarte bolnavă

Jador trăieşte o adevărată dramă. Îndrăgitul interpret de manele trece prin clipe foarte grele deoarece mama lui este bolnavă. Artistul spune că uneori nici nu se poate concentra asupra carierei sale. Şi aceasta deoarece gândul îi fuge la cea care i-a dat viaţa.

Artistul suferă foarte mult din cauza faptului că mama sa este bolnavă. Chiar dacă a crescut, manelistul este „încă băiatul mamei„, iar suferinţa femeii îi provoacă multă durere. Artistul are o relaţie foarte apropiată cu cea care i-a dat viaţa. Aceasta este prima persoană pe care o sună dimineaţă să vadă cum se mai simte şi să îi povestească ultimele noutăţi din viaţa lui. Atunci când este departe de ea, fiind plecat în străinătate, la concerte, cântăreţul îi duce dorul şi îi poartă grijă.

Până în momentul de față, mama lui Jador reprezintă cea mai importantă prezență feminină din viața lui. Așadar, nu este de mirare faptul că acesta este vizibil afectat de faptul că femeia care l-a născut se confruntă cu probleme de sănătate.

Jador mărturisea, recent, că își ajută familia de fiecare dată când are ocazia, trimițând bani acasă. Manelistul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor Antena Stars. Astfel, el le-a dezvăluit acestora, în emisiunea „Jador Adevărat„, că mama sa este grav bolnavă.

Totodată, el a mărturisit că această suferință îi taie tot cheful de distracție și chiar de muncă. În ciuda acestui fapt, Jador își face „datoria” de artist, oprindu-se de fiecare dată să facă poze sau să le dea autografe fanilor.

Adauga un comentariu