Cancan

Jador va avea emisiune la TV, despre viața lui de zi cu zi

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador va avea emisiune la TV despre viața lui de zi cu zi
Jador a căpătat o popularitate nesperată la "Puterea Dragostei" iar acum va avea o emisiune la TV

Jador va avea emisiune la TV. Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și adorați de public cântăreți de manele din zilele noastre. Tânărul se bucură de un mare succes cu piesele sale care rup topurile de fiecare dată. De asemenea, videoclipurile lui ocupă primele locuri în trendingul de pe YouTube.

Manelistul Jador și-a crescut nesperat popularitatea participând la emisiunea „Puterea Dragostei”. Aici, în emisiunea de la Kanal D, a reușit să iasă în evidență. Astfel, el a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct. Totodată, legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți admiratori. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat ca tânărul artist să aibă vreo legătură cu televiziunea.

Jador va avea emisiune la TV

Jador a fost unul dintre cei mai mediatizați participanți de la „Puterea Dragostei”. Acesta a fost pe placul telespectatorilor care l-au apreciat la fiecare apariție în emisiune. Mai mult, după ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui au ajuns numărul 1 în trending pe YouTube. Acum, acesta se bucură de celebritate, fiind cunoscut și apreciat de oamenii de toate vârstele.

Și totuși, nimeni nu s-ar fi așteptat ca artistul să cocheteze în continuare cu televiziunea. Cântărețul Jador a făcut marele anunț de curând într-un vlog postat pe canalul său de YouTube. Astfel, din toamnă va fi difuzată o emisiune pe Antena Stars în care va fi prezentată viața lui de zi cu zi. Așadar, vor putea fi văzute lucruri obișnuite, personale, dar și care au legătură cu activitatea sa artistică.

Surprize pentru fani

Deocamdată, Jador nu a transmis fanilor când va avea loc premiera emisiunii. Cu toate acestea, artistul le promite urmăritorilor săi că vor avea loc evenimente interesante. Astfel, în urma acestor emisiuni, lumea îl va cunoaște mai bine pe Jador. Cântărețul le-a promis fanilor numeroase momente pline de surprize. Toate acestea vor fi difuzate în serialul mult așteptat, ce va fi difuzat de Antena Stars.

Însă chiar dacă Jador va avea emisiune la TV, se pare că nu toată lumea îl iubește pe acesta. Adriana Bahmuțeanu crede că banii și faima l-au schimbat mult pe concurentul de la „Puterea Dragostei”. Vedeta îl sfătuiește pe Jador să revină cu picioarele pe pământ cât mai repede. Și aceasta deoarece succesul de care se bucură artistul nu va dura mult. În opinia Adrianei Bahmuțeanu, această faimă a foist obținută mult prea repede și la fel va și trece.

Adauga un comentariu