Cancan ultimă oră

Jador, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Ciocan! Cât de atent este artistul cu iubita lui: „Familia mea…” / FOTO

Publicat: 21 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Ciocan Cât de atent este artistul cu iubita lui Familia mea...  FOTO
Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor împreună

Jador, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Ciocan! Cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și petrec din ce în ce mai mult timp împreună.Iată cât de atent este artistul cu partenera lui de viață, dar și ce postare a făcut cântărețul de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor împreună. Recent, artistul le-a arătat fanilor lui de pe Instagram cât de îndrăgostit este de iubita lui. Iată cât de bine se înțeleg cântărețul de manele și partenera lui de viață!

Jador este foarte îndrăgostit de Oana Ciocan

Jador și Oana Ciocan se află într-o vacanță de lux în Dubai, iar cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul prețios pe care îl au împreună și de faptul că se pot relaxa într-o țară atât de frumoasă, departe de România.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, cântărețul de manele a publicat mai multe fotografii speciale cu el și iubita lui din Dubai, dar a și scris un mesaj cu adevărat emoționant. Artistul a transmis faptul că partenera lui de viață este familia lui.

„Familia mea🙏”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o recent pe pagina de Instagram.

Aceste imagini postate de Jador sunt dovada clară a faptului că el este mai îndrăgostit ca niciodată și este foarte fericit în brațele Oanei Ciocan.

Artistul, declarație de iubire pentru partenera lui

Și asta nu este tot! La începutul acestei luni, Jador i-a făcut o declarație de iubire Oanei Ciocan. Artistul a spus atunci că este plecat și a motivat asta prin faptul că are evenimente de onorat în Spania. Se pare că iubita lui îl înțelege perfect și este conștientă de programul lui încărcat și de faptul că nu pot petrece mereu timp împreună.

Pe pagina de Facebook, cântărețul de manele a publicat un videoclip în care apare alături de partenera lui de viață și i-a făcut acesteia o declarație de dragoste.

„În dragoste nu există multe cuvinte, ci sentimente care unesc un singur destin”, a scris Jador atunci pe Facebook.

Adauga un comentariu