Cancan

Ce spune Jador despre primul copil. „Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât”

Publicat: 24 nov. 2020

Iată ce spune Jador despre primul copil și ce declarații a făcut de curând cântărețul despre rolul de tată, însă consideră că încă nu e momentul. Cu toate acestea, artistul consideră că acesta este un subiect important în viața lui.

Recent, Jador a abordat în premieră un subiect important din viața lui, mai precis viața sentimentală. Deși provine dintr-o familie numeroasă, Jador a spus că nu își dorește un copil la momentul actual. Se pare că artistul nu se simte pregătit pentru această etapă importantă din viața lui și consideră că nu ar putea să îl educe pe cel mic.

Ce spune Jador despre primul copil

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. Dacă din punct de vedere profesional totul arată bine, din punct de vedere sentimental lucrurile nu stau chiar așa de bine. În vârstă de 25 de ani, artistul provine dintr-o familie numeroasă, însă momentan el nu își dorește un copil. Bătut la cap de mama lui pe acest subiect, Jador a declarat că se gândește să devină tată la vârsta de 30 de ani.

Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ăla, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a spus Jador la Antena Stars.

Ce crede despre rolul de tată

De asemenea, mama cântărețului își dorește nepoți, în timp ce băiatul ei vrea altceva la momentul actual. Tot ce își dorește femeia care i-a dat viață este să îl vadă că și-a întemeiat o familie.

Îmi place lumea asta nouă din care face parte, dar să nu se piardă. Aș vrea să își păstreze echilibrul de acasă. Cea mai mare avere din lume sunt copiii. Casa se dărâmă, banii se duc, dar copii niciodată. Mi-aș dori de la el să-și facă o familie și să-și facă o casă”, a menționat și mama artistului.

Jador are o casă de lux

Jador a stat o vreme în București, dar cum nu îi place aglomerația, acesta a decis să se mute și a ales un oraș care este pe placul lui. Astfel, Jador a ales să stea în Brașov, într-un apartament mare.

Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare. Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus Jador.

Așadar, la ce spune Jador despre primul copil, va trebui să mai așteptăm până își va însuși rolul de tată.

Adauga un comentariu