Cancan

Jador se căsătorește cu Georgiana? Ce a declarat artistul după ce a părăsit “Survivor România”

Publicat: 23 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador se căsătorește cu Georgiana Ce a declarat artistul după ce a părăsit Survivor România
Jador are planuri mari dupa ce a parasit Survivor Romania si a precizat ca se va insura cu Georgiana

După ce a părăsit competiția “Survivor România”, lumea a început să se întrebe dacă Jador se căsătorește cu Georgiana. Artistul a precizat în cadrul consiliului de eliminare faptul că are gânduri serioase și că luptătorul Catalin Moroșanu îi va fi nas de cununie.

Cântărețul a părăsit competiția după ce a suferit mai multe accidentări pe trasee.

Jador se căsătorește cu Georgiana?

Faimosul are gânduri serioase după ce a părăsit competiția și spune că a hotărât deja cine îi va fi nas de cununie. Ionut Dumitrache, pe numele său real, a declarat atunci când s-a înscris în competiției că a venit pentru a o uita pe Georgiana, femeia de care a fost mereu îndrăgostit.

Catalin Morosanu l-a sfătuit la părăsirea competiției să se împace cu aceasta și i-a promis că îi va fi nas de cununie.

„E greu să fii cunoscut, fetele te consideră urât și brunețel până să fii Jador, apoi când ești Jador, ești frumos, ai toate calitățile.

Mie îmi plac foarte mult fetele, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubesc pentru că eu consideram că ea greșește. Moroșanu fost acolo și i-am cerut sfatul și îl iubesc pentru sfatul ăsta. A promit că o să fie nasul meu”, a mărturisit Jador.

Ce spune despre competiția Survivor

Jador mărturisește că nu va uita vreodată de unde a plecat și nu se va schimba niciodată.

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frațîi mei în  jurul sobei și mâncam borș și a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici.

Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador”, a mai spus Faimosul.

Cine este Georgiana?

Georgiana Elisei este absolventă a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi are 28 de ani. Jador a fost atras de faptul că Georgiana nu îşi dorea nicicum faimă şi banii, ci a văzut-o mereu ca pe o fată cuminte şi simplă care îl iubeşte pentru felul cum este el şi nu pentru că a devenit celebru.

Aceasta a rămas în cercul de prieteni al cântărețului fiind prietenă foarte bună cu fosta soție a producătorului muzical a lui Jador, Ovidiu Băcilă, alias DeSanto. Tânăra s-a angajat la studioul acestuia unde a lucrat vreme de câțiva ani ca și contabilă.

Ce spune mama lui Jador despre Georgiana

Simona Dumitrache, mama lui Jador, a spus că este extrem de bucuroasă de faptul că fiul ei a reușit să realizeze că Georgiana este femeia potrivită pentru el.

„L-am încurajat întotdeauna în această relație, dar vedeți cum sunt tinerii, ei se împacă, ei se ceartă. La un moment dat am renunțat să mă mai bag, am zis să decidă el că e viața lui. Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie”, a spus mama lui Jador în urmă cu ceva timp.

După ce a părăsit competiția “Survivor România”, Jador a spus că se căsătorește cu Georgiana, fosta lui iubită.

Adauga un comentariu