Cancan ultimă oră

Jador și Bogdan Mocanu, suspecți de coronavirus. Cum se simt aceștia?

Publicat: 08 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Șoc în showbiz! Artistul Jador și prietenul său, Bogdan Mocanu trec prin clipe de groază după ce au intrat în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv. Cei doi se tem că au contactat noul virus.

Jador și Bogdan Mocanu, suspecți de coronavirus. O persoană apropiată lor a fost confirmată pozitiv

Jador și Bogdan Mocanu se află într-o situație delicată, după ce au aflat că un membru al formației artistului a fost testat pozitiv cu coronavirus. Prietenul artistului, Bogdan Mocanu a povestit pe contul său de Instagram, cum s-au întâmplat lucrurile. Potrivit acestuia, cei doi au stat aproximativ două zile în prezența persoanei infectate cu COVID-19. Cert este faptul că Jador și Bogdan nu știu ce să facă, și așteaptă să vadă cum decurg lucrurile în continuare.

„Cum facem în condițiile în care două zile am stat aproape non-stop cu el. Mă sună Jador să îmi spună că un băiat de la el din formație a fost testat pozitiv cu coronavirus. Și a început să îmi spună simptomele pe care le are. Era foarte îngrijorat. De unde să se prindă COVID-ul de noi…”, a povestit Bogdan Mocanu pe Instragram.

Jador îngrijorat că ar putea avea COVID-19

Cu toate că situația pare serioasă, iar Jador este îngrijorat de faptul că ar putea avea coronavirus, prietenul lui, Mocanu nu își face prea multe griji. Bogdan Mocanu s-a arătat foarte liniștit și a încheiat subiectul cu o mică glumă.

„De unde să se prindă COVID-ul de noi. Că nu ne suporta nici COVID-ul, nu ne vrea”, a spus Bogdan. Ei bine, Jador și Bogdan nu au ce face, decât să își facă testele și să afle rezultatul, dacă au sau nu coronavirus.

În ultima perioadă, tot mai multe vedete din România au fost infectate cu coronavirus, intrând în contact persoane infectate cu COVID-19. De multe ori, publicul a fost sceptic la aflarea veștilor de genul, dar se pare că tot mai multe vedete se chinuie să le demonstreze fanilor săi că virusul chiar există.

Adauga un comentariu