Titlurile zilei

Jaf ca în filme, la Iași! Două medalioane „cap de tigru cu ochi verzi” au dispărut din casa unei femei de afaceri. A fost urmărită pas cu pas – EXCLUSIV

Publicat: 06 iun. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Jaf ca în filme la Iași Două medalioane cap de tigru cu ochi verzi au dispărut din casa unei femei de afaceri. A fost urmărită pas cu pas - EXCLUSIV
Doi tineri au furat din casa unei femei mai multe bijuterii di aur

Doi tineri din Iași au pus la cale un jaf ca în filme. Cei doi s-au inspirat din peliculele de acțiune și au lucrat ca la carte, până într-un anumit punct. Lucrurile nu au mers chiar cum s-au așteptat și au ajuns pe mâna poliției

Spargere inspirată parcă din filme, dată la Târgu Frumos. Ionuț Ghenea, un tânăr cu aspirații mari către un viitor presărat cu infracțiuni, a pus la cale un jaf care l-a trimis direct în spatele gratiilor. Totul avea să înceapă pe data de 24 iunie 2022. Atunci, Ghenea s-a întâlnit cu un prieten, minor fiind. S-au plimbat prin Târgu Frumos până dimineață când Ghenea i-a spus amicului său că trebuie să meargă la casa unui vecin pentru a împrumuta două sape.

În drumul lor, cei doi au observat cum dintr-o curte iese o femeie la volanul unei dube. Ghenea o cunoștea și știa că aceasta are afaceri cu legume. Mai știa că soțul acesteia este decedat, iar odată ce femeia părăsește locuința nu se mai află nimeni în interior. Ghenea i-a spus amicului său că pot da lovitura. Credeau că în casa femeii o să găsească bunuri importante. Zis și făcut. Ambii au intrat în curte, însă amicul lui Ghenea s-a speriat și a refuzat să intre în casă. Totuși, a convenit că, în caz că vine cineva acasă, el va fluiera.

Jaf ca în filme, terminat prost

Ghenea a pătruns în casa femeii și a început să răscolească. Nu i-a luat prea mult până a dat de bunuri.

„A pătruns prin forțarea ușii în interiorul domiciliului, iar de aici a sustras mai multe bunuri, respectiv un laptop HP250 G6, un lănţişor de aur de aproximativ 4 grame, o brăţară din aur de aproximativ 10 grame, două medalioane, reprezentând un cap de tigru cu ochi verzi, două cruciulițe de aur de aproximativ 3-4 grame, un ceas de damă din argint, o sticlă de votcă Absolut, dar și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei. Din aceste bunuri, amicul lui Ghenea a primit un lănţişor de aur, un medalion și o brăţară, având două medalioane cu cap de tigru cu ochi verzi, pentru a le păstra”, au precizat oamenii legii.

Laptopul pe care Ghenea l-a furat a fost vândut unei femei, iar ulterior s-au deplasat împreună la o casă de amanet unde au dat lanțul de aur de 4,27 g, având atașat medalionul, obținând un împrumut de 654 de lei, apoi la o alta, unde au amanetat brățara de aur de aproximativ 10 g, obținând un împrumut de 1.100 de lei. Recent, Ghenea a fost condamnat de judecătorii Curții de Apel la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare, după un jaf ca în filme.

Comentarii
  • Prost si ziarisul proasta si tu draga Ana uite ca faci asta unui copil, daca se intampla un accident si sarea copilasul prin parbriz era bine??? Raspundea penal soferul. De ce sa isi asume asta omul pentru copilul tau? Il iei si il pui pe scaun ca astea sunt regulile si nu sunt facute de soferi. Copiii trebuie sa circule in scaun cu centura pusa pentru siguranta nu pentru mofturi nu moare nimeni de la cateva lacrimi da in accidente mor multi.

  • In poza este o pereche de cercei, se vede clar. Despre ce medalioane vorbiti? Nu stiti cum arata o pereche de cercei nici daca va uitati la poza?

Adauga un comentariu