National

Jaf ca-n filmele americane! Hoţii au încercat să fure un bancomat cu un BMW x6 – FOTO/ VIDEO

Publicat: 15 ian. 2020

În noaptea de marţi spre miercuri, mai multe persoane au încercat să sustragă un bancomat. Incidentul a avut loc în municipul Arad, la un magazin Dedeman. Hoţii, patru indivizi au încercat să fure ATM-ul de la intrarea magazinului cu ajutorul unui bolid de lux.

Patru bărbaţi, surprinşi pe camerele de supraveghere au încercat să fure bancomatul de la intrarea în magazin cu ajutorul unui autoturism, marca BMW, modelul x6. Aceştia conform planului, au vrut să smulgă ATM-ul, legându-l de bolid cu ajutorului unor chingi. Operaţiunea n-a funcţionat conform planului, iar tâlharii nu au reuşit să scoată bancomatul. Aşadar, le-a rămas doar să fugă de la faţa locului.

„În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.

În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior.

Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.”, conform unui comunicate emis de IPJ.loading...

Adauga un comentariu