Cancan

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit. Cum de s-a ajuns aici?

Publicat: 23 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit. Cum de s-a ajuns aici
Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit după o relație de doi ani.

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit după o relație de doi ani. Ruptura dintre cei doi a fost confirmată de către Jessie J. Când toată lumea credea că totul le merge că pe roate cei doi artiști au ales să meargă pe căi separate.

De curând, Jessie J i-a făcut lui Channing Tatum o urare romantică, cu ocazia zilei de naștere a actorului și nimeni nu ar fi crezut că o să se ajungă aici.

Cântăreață Jessie J și actorul Channing Tatum s-au despărțit

Jessie J a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care dansează destul de provocator într-o rochie neagră, alături de care a publicat și descrierea controversată. „Viața că femeie singură pe timp de pandemie”, a scris artista.

Relația celor doi a început în anul 2018, când au fost fotografiați pentru prima dată împreună, iar iubirea dintre ei a fost evidentă pentru toată lumea atunci când artista i-a dedicat o piesă actorului în cadrul unui concert în West Hollywood în septembrie 2019.

Lucrurile intre ei au fost destul de imprevizibile. În anul 2019 au decis să facă o pauză, însă nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. În ianuarie 2020, anunțul mult așteptat de către fani a venit pentru că o sursă a dezvăluit că ei formează din nou un cuplu.

Karina și Andrei de la Survivor și-au spus și ei adio

Foştii concurenţi de la Survivor au ales să îşi spună adio. Faptul că Andrei Ciobanu și Karina de la Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fanii competiţiei din Republica Dominicana credeau că cei doi sunt făcuţi unul pentru celalat, îndrăgostiţii recunoscând chiar din timpul emisiunii că se iubesc.

Ajunşi în România cei doi s-au mutat împreună şi lucrurile păreau că se îndreaptă către bine. Frumoasa războinică a fost cea care a dat vestea neașteptată pe contul său de Instagram. În ciuda despărțirii, cei doi rămân buni prieteni.

„Dar cumva lucrurile nu merg și am hotărât să ne despărțim. Vă mulțumesc pentru clipurile frumoase, pentru toate videoclipurile frumoase, vă puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pentru drumuri separate. Avem nevoie de gânduri pozitive, sunt niște momente grele, mulțumim pentru toate cuvintele frumoase”, a anunțat Karina pe contul său de Instagram

Adauga un comentariu