Prima pagină » Radio » Actualitate » Jorge și Ramona Prodea, 10 ani de la căsătorie. Unde au sărbătorit evenimentul

Jorge și Ramona Prodea, 10 ani de la căsătorie. Unde au sărbătorit evenimentul

12 iul. 2023, 14:48,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul artist Jorge și soția sa, Ramona Prodea, au împlinit 10 ani de la căsătorie în timp ce se aflau în vacanță în Antalya. Alături de cuplu s-au aflat fiul lor, mama artistului, dar și fiica din mariajul anterior al vedetei. De menționat că între Jorge și Ramona Prodea este o diferență de vârstă de 10 ani, însă acest lucru nu este vizibil…

Jorge este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească. În plus, vedeta are una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă. Artistul și soția sa, Ramona Prodea, au un copil împreună, însă ambii au câte o fiică din relații anterioare. Recent, cei doi au sărbătorit 10 ani de mariaj.

Jorge și Ramona Prodea, 10 ani de la căsătorie

Artistul și prezentatorul TV Jorge, în vârstă de 41 de ani, tocmai s-a întors dintr-o frumoasă vacanță în Turcia, Antalya, acolo unde a petrecut alături de soția sa, Ramona Prodea, și fiul lor de 6 ani, David. Alături de ei au fost și Karina, adolescenta de aproape 15 ani a lui Jorge, din căsătoria cu Alina Laufer, dar și mama artistului.

Pentru îndrăgitul cântăreț, vacanța în Turcia a fost una specială, mai ales că a sărbătorit și 10 ani de căsătorie alături de soția sa cu trup de manechin, care este cu 10 ani mai mare decât el. Jorge a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, cum a fost vacanța lui din Turcia, dar și cum se simte după 10 ani de căsnicie.

„Am sărbătorit 10 ani de la căsnicie! Intenționam să plecăm doar noi doi undeva de când m-am întors în februarie de la «Survivor», dar tot nu se aliniază planetele. Ne-am luat deja cadouri unul altuia, însă nu aș vrea să dezvălui. Rămâne în familie. Însă cel mai frumos cadou este că ne-am reînnoit verighetele și suntem foarte fericiți”, a mărturisit carismaticul artist, pentru care a devenit o tradiție ca an de an la aniversarea căsătoriei sale să o ceară iar de soție pe Ramona.

Jorge mărturisește că a cumpărat alte verighete pe care le-a și sfințit. Mai mult decât atât, a cerut-o, din nou, în căsătorie, pe frumoasa lui soție.

„Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit. Am cerut-o iar…O cer în fiecare an ca să păstrez sentimentul de euforie de la an la an”, a mai povestit fostul concurent de la Survivor.

Jorge e foarte mulțumit de resortul în care a fost

Pentru că adoră adrenalina și senzațiile tari, Jorge experimentează mereu în vacanțe. De această dată a convins-o și pe mama lui, care are 67 de ani, să facă parasailing și se pare că nu a fost o idee rea.

„Am descoperit cel mai tare resort din Belek, e top! Am dat-o pe mama, la 67 de ani, cu parasailing! A fost prima oară când nu m-am îngrășat la all inclusive.

În Turcia a fost vacanța de vară a copiilor, acolo unde mergem și cu mama. E tradiția noastră de 12 ani. De data asta, Ilinca, fata cea mare a noastră, a Ramonei, a ales să plece cu prietenii”, a mai povestit Jorge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *