Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsătorie. Artistul și-a înșelat soția

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsătorie. Artistul și-a înșelat soția

04 aug. 2022, 18:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În anul 2013, Jorge și Ramona Prodea au devenit soț si soție. Anii au trecut, ei și-au întemeiat o familie frumoasă, căci sunt împreună și părinții unui băiețel, ai lui David. Acum, cu ocazia aniversării a 9 ani de căsătorie, Jorge i-a scris o poezie de dragoste soției.

„De 9 ani, /De câte ori sufeream și mă lua nebunia,/Mă liniștea soția! /De câte ori mă pierdeam și mă apucă blasfemia, /Mă îndrumă soția! /Când voiam altceva’ și mă apuca xenofilia, /Se reinventa soția! /Când eram nervos și mă apucă sfădălia, /Mă calmă soția!

Când exageram și mă lua megalomania, /Mă potolea soția! /Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, /Mă pondera soția! /Când alții ne bârfesc căsătoria, /Rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, /De 9 ani! /La mulți ani, Pisoi!”, a transmis el pe rețelele de socializare.

A recunoscut că a înșelat-o

Jorge a povestit că înainte să se căsătorească, au trecut peste o situație mai delicată. Artistul a spus că relația lor a fost mereu mai zbuciumată. Aceștia au trecut prin despărțiri, împăcări, artistul a mărturisit că și-a înselat partenera și a fost prins de Ramona.

„Înainte să ne căsătorim, am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins! O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a spus Jorge, acela fiind și momentul în care s-au împăcat.

Jorge: „Răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel”

Tot el a explicat cum a decurs perioada în care el și Ramona se certau, chiar se și despărțeau. Artistul a povestit că majoritatea certurilor veneau pe seama diferenței de vârstă, însă au reușit să treacă peste, iar acum se bucură de o frumoasă poveste de dragoste.

„Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă.

Însă, încetul cu încetul, am văzut răbdarea Ramonei, iar răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel, fiindcă ea de la an la an a fost alături de mine, indiferent ce s-a întâmplat, iar experiențele trăite de noi doi nu mai vreau să le trăiesc cu altcineva, pentru că relația noastră a evoluat extraordinar. Nașterea lui David ne-a unit și mai tare, și felul în care fetele s-au dezvoltat ne-a întărit relația și familia”, a spus el pentru VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *