Prima pagină » Local » Jucătorii de la Poli Iași pleacă în deplasare, pentru a juca împotriva Universității Cluj. Elevii lui Tony da Silva sunt pe val după victoria cu Voluntari
Jucătorii de la Poli Iași pleacă în deplasare, pentru a juca împotriva Universității Cluj. Elevii lui Tony da Silva sunt pe val după victoria cu Voluntari

Jucătorii de la Poli Iași pleacă în deplasare, pentru a juca împotriva Universității Cluj. Elevii lui Tony da Silva sunt pe val după victoria cu Voluntari

23 apr. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Local

Jucătorii de la Poli Iași au plecat deja spre Ardeal, unde vor disputa un nou meci contra celor de la U Cluj. Ieșenii sunt în formă bună după victoria de acasă, iar clujenii au pierdut ultimele două meciuri, ambele cu Oțelul Galați

Ieșenii și-au mai spălat din păcate în fața fanilor după meciul cu Voluntari, de acasă, unde au câștigat cu scorul de 3-1. Totuși, mai sunt 5 etape de play-off, iar situația la retrogradare este tot mai strânsă. Toate echipele sunt motivate să facă un final de sezon bun, iar cele 3 puncte i-ar scoate pe ieșeni din zona roșie.

Poli Iași joacă, în deplasare, cu U Cluj

Meciul este unul special pentru antrenorul Tony da Silva, deoarece a jucat 3 sezoane pentru CFR Cluj. Tehnicianul și-a amintit de momentele speciale, când juca împotriva celor de la U Cluj și speră să repete figurile frumoase în calitate de antrenor.

„Într-adevăr, pentru mine este un meci special, mă duc la Cluj, a doua casă a mea. Am trăit niște momente foarte frumoase acolo, unde am jucat la rivalul Universității, la CFR. Am foarte mulți prieteni la Cluj și mulți dintre ei țineau cu U. Mergeam acasă la prietenii mei și eram jucător la CFR, dar ei aveau tricourile de la cealaltă echipă. Au un antrenor foarte bun, Sabou, face parte din generația de aur, a făcut istorie în România. Fiecare meci este o finală pentru noi, sunt dificile, cei de la U Cluj au jucători foarte buni. Echipele sunt echilibrate, le-am spus băieților că eu am cea mai bună echipă din România. Trebuie să muncim foarte mult, să alergăm mai mult, să zâmbim mai mult și să luptăm mai mult”, a transmis Tony da Silva, antrenorul ieșenilor.

În ceea ce privește lotul, absent cert este Luca Mihai, care încă este accidentat serios.

„Sunt niște probleme de lot, încercăm să recuperăm niște jucători accidentați. Noi trebuie să vedem ce facem pe teren, din punct de vedere tactic. Vă spun încă o dată să lăsați presiunea pe mine și vreau ca băieții mei să intre pe teren cu bucurie. Shay Harrison a arătat sâmbătă că este un jucător de care avem nevoie”, a mai adăugat antrenorul.

Moralul vestiarului este la cote înalte

Antrenorul ieșenilor este foarte optimist și apreciază mult faptul că jucătorii săi zâmbesc. La finalul conferinței de presă, Tony da Silva și-a arătat aprecierea față de jucătorul său și l-a pupat pe obraz.

„Îmi place mult să zâmbesc. Este important să ne bucurăm de ceea ce facem, suntem norocoși să facem ceea ce iubim, iar asta este foarte important în viață. Cred că mergem cu multă încredere, am avut o victorie importantă cu Voluntari, dar cred că echipa e unită, iar antrenorul a făcut o treabă bună. Știm care este treaba noastră, să luptăm pentru acest club, iar restul este doar zgomot din exterior, însă ne concentrăm pe noi. Avem o echipă puternică, jucători care sunt pregătiți să joace, suntem entuziasmați pentru următorul meci”, a spus Shayon Harrison, atacantul Politehnicii Iași.

Duelul cu U Cluj poate fi decisiv pentru Politehnica Iași în salvarea de la retrogradare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`