Titlurile zilei

Judecătorii din Iași au intervenit într-o relație de dragoste delicată! Un tânăr a fost acuzat de vecine că face sex cu vacile din curte! Cum s-a terminat povestea! (Exclusiv)

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Judecătorii din Iași au intervenit într-o relație de dragoste delicată Un tânăr a fost acuzat de vecine că face sex cu vacile din curte Cum s-a terminat povestea Exclusiv
Două ieșence au fost obligate de judecători să îi achite despăgubiri unui vecin, după ce l-au acuzat de zoofilie

Un bărbat din județul Iași a câștigat procesul pe care l-a intentat unor vecine. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis în parte acțiunea formulată de Daniel M. Astfel, Ana Maria C. și Paraschiva M. au fost obligate de judecători să îi plătească ieșeanului suma de 4.000 de lei. Întreg scandalul a izbucnit după ce femeile ar fi afirmat prin comunitate că bărbatul ar face sex cu vaci

Caz șocant, în județul Iași! Două femei au fost obligate să îi achite daune morale unui bărbat, după ce ar fi spus că face sex cu vaci! Mai mult, cele două vecine ar fi răspândit un zvon că ieșeanul ar fi „un pușcăriaș”.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis în parte acțiunea formulată de Daniel M.

„Instanța admite în parte acțiunea reclamantului, în contradictoriu cu pârâtele. Constată caracterul ilicit al afirmațiilor făcute de pârâte în comunitate, cum că reclamantul «a întreținut relații sexuale cu animale (vaci)» și că «este pușcăriaș». Le obligă pe pârâte la plata în solidar către reclamant a unei reparații în valoare de 4.000 de lei, pentru prejudiciul nepatrimonial creat constând în atingerea adusă reputației și demnității reclamantului în comunitate”, au menționat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă.

Ieșeanul a cerut despăgubiri în valoare totală de 8.000 de lei de la cele două vecine

Procesul intentat de Daniel M. celor două vecine, Ana Maria C. și Paraschiva M., a început pe 6 iulie 2020. Prin acțiunea înregistrată pe rolul Judecătoriei Hârlău, bărbatul le-a chemat în judecată pe cele două vecine, solicitând instanței ca, prin hotărârea pe care o va pronunța, să constate caracterul ilicit al afirmațiilor făcute de pârâte în comunitate cum că el „a întreținut relații sexuale cu animale (vaci)” și că „este pușcăriaș”. De asemenea, ieșeanul le-a cerut magistraților să le oblige pe femei la plata unor daune morale în valoare de 8.000 de lei.

„În urma unor neînțelegeri cu părinții mei, pârâtele au început să spună în gura mare prin comunitate că «am întreținut relații sexuale cu animale (vaci)» și că «sunt pușcăriaș». Ca urmare a acestor fapte, am suferit un prejudiciu moral prin prisma suferinței psihice cauzată de adresarea acestor expresii jignitoare. Mai mult, conduita pârâtelor mi-au cauzat serioase atingeri demnității personale și imaginii mele în comunitate. Toate aceste acțiuni mi-au produs grave prejudicii de imagine, afectându-mi onoarea și demnitatea”, a declarat Daniel M. în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Hârlău.

Ce au spus cele două vecine ale ieșeanului

La rândul lor, cele două vecine ale ieșeanului, Ana Maria C. și Paraschiva M., au depus o întâmpinare la dosar. Femeile au cerut respingerea, ca neîntemeiată, a acțiunii bărbatului.

„Nu am făcut asemenea afirmații. E adevărat că există un conflict între familiile noastre, dar nu suntem vinovate cu nimic. Atât reclamantul, cât și tatăl acestuia sunt cunoscuți în comunitate ca fiind certăreți”, au susținut cele două femei chemate în judecată de ieșean.

În același timp, judecătorii au constatat din probele depuse la dosar și din declarații că, între cele două familii, există o stare conflictuală de mai mult timp. Astfel, martorii chemați de ieșean în instanță au confirmat spusele acestuia.

„Pârâtele au spus despre reclamant că este pușcăriaș și că întreține relații sexuale cu vaci, stârnind aceste vorbe în comunitate. Eu, personal, am auzit asemenea vorbe spuse de către ambele pârâte. Acestea îi adresează reclamantului în mod frecvent cuvinte jignitoare”, a declarat în instanță martora G.H.

Așadar, magistrații au concluzionat că Daniel M. a suferit un prejudiciu de imagine.

„Ca urmare a acestor fapte, reclamantul, cu siguranță, a suferit un prejudiciu moral, ca urmare a suferinței psihice cauzată de adresarea acestor expresii jignitoare, conduita pârâtelor cauzându-i serioase atingeri demnității personale și imaginii reclamantului în comunitate”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Adauga un comentariu