Local

Un bărbat din Iași, obligat să achite daune morale după un scandal cât casa! Individul, condamnat pentru lovire și distrugere!

Publicat: 15 dec. 2020
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Un bărbat din Iași obligat să achite daune morale după un scandal cât casa Individul condamnat pentru lovire și distrugere
Un bărbat, cu pumnul ridicat în aer

Judecătorii au pedepsit un bărbat din Iași acuzat de lovire sau alte violențe și distrugere. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Cristian Cezar Ciobanu la 10 luni de închisoare, cu suspendare. De asemenea, individul a fost obligat să achite daune morale în urma scandalului

Un bărbat din Iași a fost obligat să plătească despăgubiri în urma unui scandal cât casa! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Cristian Cezar Ciobanu la 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire sau alte violențe și distrugere!
În plus, judecătorii l-au obligat pe ieșean și la prestarea unei munci în folosul comunității.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 70 de zile, în cadrul unei instituții publice aflată în subordinea Consiliului Local sau al Primariei municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au menționat magistrații ieșeni.

Cristian Cezar Ciobanu, obligat să achite daune morale

Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii l-au obligat pe Cristian Cezar Ciobanu și la plata unor despăgubiri.

„Instanța admite în parte acțiunea exercitată de către partea civilă Daniela P. Îl obligă pe inculpatul Cristian Cezar Ciobanu să îi plătească părții civile suma de 2.943 de lei, cu titlu de despăgubiri civile reprezentând daune materiale, precum și suma de 1.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile reprezentând daune morale”, au adăugat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Mai mult, ieșeanul a fost obligat să îi achite părții vătămate cheltuieli judiciare în valoare totală de 4.000 de lei. Pe de altă parte, instanța a respins, ca neîntemeiate, celelalte pretenții civile formulate în acest dosar.

Acuzat în urma unui scandal cât casa

Procesul lui Cristian Cezar Ciobanu a început pe 10 februarie 2020. La acea dată, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ. Acuzațiile aduse de anchetatori în acest caz: lovire sau alte violențe și distrugere. Conform anchetatorilor ieșeni, individul a fost implicat într-un scandal cât casa. Astfel, oamenii legii au susținut că, pe data de 25 noiembrie 2017, Cristian Cezar Ciobanu ar fi lovit-o pe Daniela P. și i-ar fi distrus acesteia niște bunuri. În urma incidentului, femeia a sesizat autoritățile printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență.

Oamenii legii au demarat ancheta de urgență și au ajuns, astfel, la Cristian Cezar Ciobanu. Individul a fost chemat la audieri. Ulterior, pe baza probelor din dosar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie l-au trimis în judecată pe bărbatul din Iași, sub acuzațiile de lovire sau alte violențe și distrugere. Acum, urmează a se vedea dacă va fi sau nu contestată sentința emisă de Judecătoria Iași. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu bărbatul acuzat în urma unui scandal cât casa.
De remarcat este faptul că, în ultimii ani, tot mai mulți ieșeni au fost cercetați, audiați, trimiși în judecată și chiar condamnați în urma unor astfel de infracțiuni.

Comentarii
  • Basarabeni puși pe căpătuire, generează scandal și cer daune. Mai trist e cu inJustiția ce dă curs la astfel de scenarii penale.

  • Altă victimă a procesomanei Prisăcari V.Daniela asistentă Socola, examen angajare cu șpagă ,certăreață, conflictuală pusă pe scandal cu toată lumea.

  • Ne trage prin tribunal de peste 8 ani deși sunt rău platnici și nu își plătesc asociația.Sunt veniți din Republica Moldova stau mai mulți în apartament nu sunt trecute toate persoanele la administrație, vecinii trebuie să le plătească și procesele.

  • Prisacari Daniela mai nou Anton Daniela este o femei cu probleme de comportament si tulburări psihice. A fost concediata de la Socola deoarece a ocupat postul oferind spaga. Este o basarabeanca periculoasa si foarte certareata cu vecinii. Nu se poate intelege nimeni cu ea.

  • Basarabeanca flamanda, „caci „copii in România și pe urmă ești în proces cu toată lumea ca sa ai cu ce îți crește copii!!!!!

Adauga un comentariu