Actualitate

Jurnalistul şi analistul politic H.D.Hartmann i-a făcut profilul lui Florin Cîțu, la BZI LIVE: „Este o slugă a serviciilor, trimisă cred de britanici, pentru a ne îngloda în datorii” – VIDEO

Publicat: 01 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Jurnalistul şi analistul politic H.D.Hartmann i-a făcut profilul lui Florin Cîțu la BZI LIVE Este o slugă a serviciilor trimisă cred de britanici pentru a ne îngloda în datorii - VIDEO
H.D. Hartmann a fost invitat în noua emisiune-dialog BZI LIVE

Astăzi, 1 iulie 2022, în Studioul BZI LIVE a avut loc o nouă ediţie dialog explozivă, alături de jurnalistul, analistul politic şi profilerul H.D. Hartmann. În talk show-ul săptămânal, cunoscutul şi incisivul invitat i-a făcut profilul lui Florin Vasile Cîțu, fost premier al României, fost preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi fost preşedinte al Senatului.

H.D.Hartamann transmite că acest individ a fost pus la putere de serviciile secrete din străinătate.

„Superman când a apărut este produsul maximal pe care cultura americană l-a putut dat. SUA a avut nevoie de nişte eroi moderni. Ţările europene ca şi cele asiatice au făcut altfel de eroi. Superomul este o teorie nazistă, nu este civilizațională. Cîțu este produsul acestei culturi. Este un mediocru, băiatul plin de el pentru că eşti fiul unui local cunoscut”, a transmis H.D. Hartmann.

H.D.Hartmann, despre profilul lui Florin Cîțu, fost preşedinte al Senatului

Analistul politic a menţionat că Florin Cîțu este un bărbat mediocru care a fost jucat pe degete după bunul plac de reprezentanţii serviciilor secrete din străinătate, mai precis din Marea Britanie susţine H.D.Hartmann. Mai mult decât atât, scopul fostului premier al României a fost cel de a îndatora până la refuz România.

„A fost trimis în SUA pentru a fi recrutat, ori de britanici, ori de americani. El ar fi fost recrutat să fie trimis în UK, dar a fost papă-lapte, şi britanicii l-au prins din România. Băieţii noştri l-au trimis la o universitate mediocră din SUA, iar acolo Cîțu se îmbată, se droghează, are o condamnare penală şi trebuie să plece. El a fost predat de serviciile româneşti unui serviciu străin. Cîțu i-a fost impus preşedintelui Iohannis. Era un neica nimeni, a fost dat afară dintr-o bancă privată. A fost muritor de foame o perioadă, consumator de alcool. El a avut o misiune: să îndatoreze România. El cu Ungureanu au făcut cel mai mare jaf economic, au crescut datorită publică a României de la 20 la 45 la sută din PIB, într-un an jumătate. Banii nu s-au văzut. Atât timp cât România nu se află la nivelul de îndatorare care să-i pună monedă în pericol, atunci nimeni nu le cere socoteală. Trebuie să ai sclavi să-i plăteşti cu cât vrei tu. Îi transformi în sclavi băgându-le pe gât datorii. Ceauşescu a făcut o greşeală economică gravă. El şi-a plătit datoriile. Nu cunosc stat în istoria umanităţii care să-şi fi plătit vreodată datoriile. Napoleon a şters țări de pe hartă pentru a se şterge datoriile”, a mai spus jurnalistul în exclusivitate pentru BZI LIVE.

H.D. Hartmann: „Cîțu a fost dat jos pentru că a devenit obraznic cu stăpânul”

Profilerul H.D. Hartmann a transmis cu vehemenţă că adevărul motiv pentru care Florin Cîțu a fost dat jos de la putere a fost cel că „stăpânul” a fost supărat. Fostul ministru de Finanţe a vrut o revoluţie liberală, însă el nu a făcut politică niciodată.

Analistul politic a adus în discuţie studiile făcute de fostul preşedinte al Senatului, dar şi despre dosarul penal din Statele Unite ale Americii unde a fost prins băut şi drogat la volan.

„Reacţia unui părţi din societatea ascunsă a România a fost să-i scoată la suprafaţă dosarul penal din SUA, unde a făcut 3 zile închisoare. A fost prins şi drogat şi beat atunci, din informaţiile mele. El va avea momente de slabă luciditate în public şi atunci se credea că se află sub substanţe interzise. Cineva spune că era stresat şi fuma marijuana pe terasă. Cîțu a devenit obraznic cu stăpânul, şi Iohannis a luat acest dosar ca o mănuşă. El a fost prim-ministru prin impunere străină, este drama oricărei slugi, că el nu are putere. Nouă ne trebuie o clasă politică suverană, non-slugă. Falsificarea legilor în România este sport naţional. Alegerile se câştigă pe tabletă, la ordin cccidental, nu cu aprobarea Rusiei sau Chinei. Cîțu este exemplul clar că atunci când stăpânii se ceartă între ei, prim-miniştrii slugă cad între scaune. Nu a vrut să plece din funcţie, dar a vrut să facă o revoluţie liberală, dar el nu a fost om politic niciodată în România. Noi nu mai avem prim-miniştri reali. Este el definiţia prim-ministrului analfabet. Astăzi avem un prim-ministru care vrea să ducă România în război. Eu cred că el a fost omul britanicilor. Eu nu cred că a fost al americanilor. Dacă cineva îşi imaginează că UK a fost vreodată prietena României se înşală. Marea Britanie este una din cele mai mari duşmance a României”, a ţinut să mai adauge H.D.Hartmann.

Ce spune H. D. Hartmann despre Nicolae Ciucă, actualul premier al României

În continuarea emisiunii, H.D. Hartmann și-a exprimat părerea corect justificată în ceea ce-l privește pe actualul premier al României, Nicolae Ionel Ciucă. Analistul politic susține că generalul român este un „mercenar” și un lider. De asemenea, curând se pregătește și pentru Ciucă un final exact ca al lui Florin Cîțu.

„A dispărut Cîțu pentru că s-a supărat stăpânul. Slugile sunt dispensabile. El se miră acum că i-a cerut Ciucă să plece de la Senat. Era clar că semnalul stăpânilor era ăsta, să nu se ducă la Kiev. Pentru că el nu era omul lor şi astfel s-a discutat la Kiev cum să intre România în război. Nu ştiu cum justifică Ciucă că s-a dus în numele SUA să împuşte irakieni, când Irakul nu a făcut nimic împotriva poporului român. Ofiţerii României apără ţara de duşmani, nu se duc pe teritorii ocupate de alţii şi ucid oameni în numele stăpânului străin. Misiunea unui general al Armatei Române este să apere România, nu să ucidă cetăţeni irakieni. Era într-o ţară străină şi ocupată ilegală de SUA. Este mercenar, nu general român. Şi-a luat tinichele pentru asta şi le pune pe piept mândru. Ciucă trebuie să înveţe de la dispariţia slugii Cîțu. Aşa va păţi şi Ciucă, va dispărea curând că nu este liberal. Ciucă intră în anii 86 – 87 în Armată Romană să-şi facă cariera ca fiu de ţăran. Avea dosar bun, nu că era inteligent. Cariera se întinde pe perioada trădării naţionale, vânzării României către SUA şi alţii. De la Adrian Năstase nu am mai avut prim-miniştri pe picioarele lui, să scrie şi să citească corect gramatical.

L-am avut pe Cioloș, derbedeu cu un guvern zero, care apără interesele francezilor, nu românilor. Sunt nişte coate goale toţi care ajung în România, angajaţii proşti din străinătate sunt trimişi aici şi refuză să plece. Unde mai vezi şcoală americană, școală britanică? Când te uiţi la CV-urile lor te iei de păr, toţi au fost adjuncţi, dar nu au o şcoală serioasă. Nu avem diplomaţi, doar spioni. Primul atac a fost dat în cazul lui Ciucă. Să nu se gândească că va sta 4 ani la putere. Nemţii sunt nemulţumiţi de Ciucă pentru că este prea american. Ciucă nu face politici româneşti, el vrea să bage țara în războiul Ucraina – Rusia. Ciucă trebuie să înveţe şi de la Cioloș şi de la Cîțu. Cum a fost în comunism aşa este astăzi, trădători de ţară, şefi de stat slugi, nu am învăţat nimic. Cîțu este drama României, este greşeala noastră. Că i-am permis unui vorbitor de limba germană la Cotroceni. E vina tuturor partidelor politice”, a conchis H.D.Hartmann, jurnalist, profiler și analist politic.

Comentarii
Adauga un comentariu