Cancan ultimă oră

Justițiarul din Berceni, noi probleme cu legea. Tânărul a încălcat ordinul de restricție, după ce i-a fost montată brățara de monitorizare

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Justițiarul din Berceni noi probleme cu legea. Tânărul a încălcat ordinul de restricție după ce i-a fost montată brățara de monitorizare
Alexandru Costandachi, cunoscut în mediul online ca Justițiarul din Berceni

Alexandru Costandachi, cunoscut în mediul online ca Justițiarul din Berceni a încălcat ordinul de restricție pe care îl obținuse fosta sa iubită. Tânăra le-a povestit oamenilor legii că bărbatul a agresat-o. După acest episod, tânărului i-a fost montată o brățară de monitorizare, iar seara trecută, bărbatul se afla la 200 de metri de victimă.

Justițiarul din Berceni a devenit cunoscut pe rețelele de socializare, după ce s-a dat drept erou pentru fetele care ar putea cădea în capcanele întinse de pedofili.

Doar că, realitatea este cu totul alta și mult mai dureroasă. Chiar bărbatul care spunea că tinerele trebuie să fie atente la bărbații care le scriu în mediul online a ajuns să își hărțuiască fosta iubită.

Justițiarul din Berceni a încălcat ordinul de restricție la doar câteva ore după ce a fost emis

După ce victima le-a povestit oamenilor legii calvarul prin care a trecut în ultima perioadă, lui Alexandru Costandachi i-a fost interzis să se mai apropie de fosta iubită.

În urmă cu doar o zi, i-a fost montată o brățară de monitorizare, iar la câteva ore distanță, datele electronice să arate că bărbatul se afla la 200 de metri de tânără.

Fosta iubită susține că a trăit un coșmar timp de doi ani

În ultima perioadă, popularitatea lui Alexandru Costandachi a tot crescut, mai ales după ce le-a încurajat pe tinere să fie mult mai atente la bărbații care le scriu în mediul online. Doar că, fix el era cel care își amenința fosta iubită, după ce tânăra a decis să pună punct relației.

Femeia le-a povestit oamenilor legii că nu exista zi în care bărbatul să nu o amenințe sau să nu treacă pe la apartamentul în care locuia.

Ba mai mult, în urmă cu ceva timp, tânărul și-a așteptat iubita în holul blocului. Cu toate că a încercat să fie violent, bărbatul le-a povestit oamenilor legii că a încercat să o îmbrățișeze și doar să vorbească cu ea despre relație.

Adauga un comentariu