Cancan ultimă oră

Kamara, adevărul despre problemele de sănătate ale fiului său: „Acel medic a nenorocit și alte sarcini”

Publicat: 26 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kamara adevărul despre problemele de sănătate ale fiului său Acel medic a nenorocit și alte sarcini
Kamara, adevărul despre problemele de sănătate ale fiului său: „Acel medic a nenorocit și alte sarcini"

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și a suferit mai multe operații până la momentul actual. Cântărețul și fosta soție au făcut tot posibilul pentru a-i oferi fiului lor totul. Ce s-a aflatul acum despre boala micuțului. Artistul a spus adevărul despre problemele de sănătate ale lui Leon.

În luna septembrie a anului trecut, fiul lui Kamara a fost operat pentru a șaptea oară, la Barcelona. Leon a fost diagnosticat imediat după naștere cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune.

Kamara, detalii despre problemele de sănătate ale fiului său

În cadrul unui interviu, Kamara a spus de la ce au pornit, de fapt, problemele de sănătate ale fiului său. Cântărețul susține că totul s-a întâmplat din cauza unor medici, care nu s-ar fi ocupat de ajuns atât de Oana, fosta lui soție, la naștere, cât și de Leon.

Artistul a mai adăugat faptul că un cadru medical ar fi obligat-o pe fosta lui parteneră să nască natural, deși și-ar fi împărtășit dorința de a naște prin cezariană.

De asemenea, medicii ar fi trebuit să îl țină la incubator pe micuț, întrucât era născut prematur, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară”, a povestit Kamara.

Tot în cadrul interviului, Kamara a mai spus că doctorul din seara respectivă ar fi avut mai multe nașteri și că ar fi existat problemele la toate. Chiar s-ar fi făcut nevăzut și ar fi plecat fără semneze niciun act.

„Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e”, a mai spus el.

„A făcut un stop cardio-respirator”

Totodată, micuțul Leon ar fi fost hrănit necorespunzător, fapt care a avut o consecință gravă. A făcut stop cardio-respirator.

„l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină. Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a mai spus el.

Adauga un comentariu