Cancan ultimă oră

Karmen nu își neglijează soțul, deși fetița lor are doar 3 luni!

Publicat: 16 nov. 2019

Micuța lor prințesă a împlinit recent trei luni de când a venit pe lume și, chiar dacă acum ea este prioritatea lor, Karmen nu își neglijează soțul. Aseară, talentata cântăreață i-a pregătit o surpriză romantică și… gustoasă… Alături, cei doi soți au servit câte un pahar de alcool care acţionează ca un afrodisiac. Impresionat de gestul soției sale, Bogdan Clăpescu i-a făcut o declarație de dragoste în public.

Karmen, surpriză romantică pentru soțul ei, Bogdan Clăpescu
Fiica lui Adrian Minune și-a așteptat soțul acasă cu o cină romantică… După ce a pregătit o rețetă delicioasă de paste și a pus în pahare șampanie, Karmen a umplut casa de lumânări… camera în care au servit cina a fost extrem de frumos colorată, iar pe fiecare treaptă a scărilor, de la parter până la etajul 1, ea a pus câte o lumânare aprinsă. După ce și-a luat soția în brațe și a sărutat-o cu patos, Bogdan Clăpescu a filmat momentul în care a urcat la etaj, iar pe una dintre întregistrări a scris mesajul: “Fiecare zi cu tine e specială, Karmen”.

Cei doi soți au urcat scările ținându-se de mână, iar în imagini se poate observa că frumoasa cântăreață era și ea emoționată. Pe alte clipuri urcate pe Story-ul de la Instagram, Bogdan Clăpescu a completat declarația de dragoste pentru soția sa: “Îți multumesc pentru tot ce faci pentru mine ❤️”, “Te iubesc!”. Pe ultima poză făcută publică, înainte să se bucure de noaptea romantică în doi, soțul vedetei a notat: “P.S.: Ea a făcut surpriza”.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România
Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.loading...

Adauga un comentariu